Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπιν Λάντεν δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν σχέδιο της ελίτ

Ήταν ένας ηθοποιός, όπως το φερόμενο βίντεο του, με την ψεύτικη "Αλ Κάιντα" ... η μονή Αλ Κάιντα σήμερα είναι η παγκόσμιας ελίτ που βοηθά τις επαναστάσεις στη Μέση Ανατολή ...
Γιατί το κάνει αυτό; οι κρυμμένοι άρχοντες δημιουργούν πάντα την εικόνα ενός εχθρού στην "παγκόσμια ειρήνη", για να κρατήσει στις μάζες την προσοχή τους μακριά ως προς τους πραγματικούς εχθρούς της ανθρώπινης φυλής: που είναι η ίδια ελίτ ... και να πάρει μετρά στο όνομα της ασφάλειας για παρακολούθηση των πάντων, θυμάστε που είπαν τέλος τα ανώνυμα καρτοτηλέφωνα?

Αν αυτό ήταν πραγματικότητα ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε, που είναι το σώμα του;


Πώς θα μπορούσε να ρίξουν στη θάλασσα το σώμα του πλέον καταζητούμενου ανθρώπου στον πλανήτη Γη; Αυτά είναι απλά ερωτήματα, τα οποία, δυστυχώς, τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης κρατούν τον κόσμο αποβλακωμένο.

Να μην έχει σκέψη να σκεφτεί ούτε τα πιο αυτονόητα άλλα να πιστεύει χωρίς καν να αναρωτηθεί, αυτά που του λένε, που ούτε στέκουν ούτε βάσεις δεν έχουν, το ανθρωπινό είδος, έχει φτάσει σε μια κατάσταση υπνωτισμού.

Κρίμα γιατί πολλοί δεν θέλουν να ξυπνήσουν, έχουν βολευτεί στο ψέμα, έρμαια του κράτους και της ελίτ.

Ακόμα και αν τους δείξεις την αλήθειά πάλι δεν την πιστεύουν, έχουν μάθει στο ψέμα, μου κάνει τρομερή εντύπωση που όλοι αυτοί είναι μορφωμένοι και καλά, το εκπαιδευτικό σύστημα έχει πετύχει τον σκοπό του, δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν ανοησίες και τα ψέμματα, ακόμα και την υποτιθεμένη πτώχευση, για να κάνουν άλλοι κουμάντο η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στην Ευρώπη, όταν ένα κράτος δεν είναι ανεξάρτητο δεν είναι κράτος ! ούτε τα άπλα πράγματα δεν καταλαβαίνει πια ο άνθρωπος! από που να αρχίσω και από που να τελειώσω δες την πραγματικότητα

Ιταλός ευρωβουλευτής "Αν κάποιος μπορεί να μου δείξει ένα βίντεο όπου μπορώ να δω καθαρά το αεροπλάνο να χτυπάει το Πεντάγωνο (ο τόπος που παρακολουθείται πιο πολύ σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει βίντεο!) ...εγώ θα παραιτηθώ" δεν το έκαναν θέμα τα ΜΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...
mhnpetaslefta.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!