Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Θα απολογηθούν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι για τις κατηγορίες και τις τηλεδίκες απέναντι στις Ε.Δ;

Πόρισμα έρευνας: Καμία σχέση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή
Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων, ή γενικότερα άλλων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής δεν προκύπτει από τη σχετική έρευνα που διεξήχθη επειγόντως με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου. Ο υπουργός είχε δώσει εντολή για την άμεση διερεύνηση δημοσιογραφικών πληροφοριών, κατά τις οποίες μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού....

Ο κ. Αβραμόπουλος παρέλαβε το πόρισμα της έρευνας χθες βράδυ από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Από την έρευνα προκύπτει ότι δεν υπάρχει εμπλοκή ή συμμετοχή εν ενεργεία στελέχους, οποιουδήποτε κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, σε παραστρατιωτική εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.
Από πλευράς μας έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι τα περί διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις (και ειδικότερα στις Ειδικές Δυνάμεις) είναι περισσότερο ευσεβείς πόθοι και διαδόσεις της ίδιας της οργάνωσης, λόγω του κλίματος στρατολαγνείας (άλλη λέξη θα ταίριαζε αλλά δε θα ήταν κόσμια...) που τη χαρακτηρίζει. Ο καθένας μπορεί να μαζευτεί με τους φίλους του, να φορέσουν παραλλαγές και να παίρνουν κάμψεις τη νύχτα σε παραλίες, απαθανατίζοντας τη "μαγκιά" τους σε φωτογραφίες. Αλλά οι Ειδικές Δυνάμεις είναι πολύ περισσότερα από αυτό, και τα στελέχη τους το γνωρίζουν καλύτερα από όλους...
enkripto.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!