Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΙΒΥΗ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ...

 «Καλωσορίσατε στη νέα Λιβύη, μια χώρα που «απελευθερώθηκε» από το ΝΑΤΟ η οποία βρίσκεται τώρα χωρίς έσοδα από το πετρέλαιο που θα μπορούσε να είναι πλούσια, χωρίς ασφάλεια, χωρίς σταθερότητα και σε πρωτοφανή επίπεδα δολοφονιών και διαφθοράς.
Την περασμένη Παρασκευή, το περιοδικό Economist δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με την κατάρρευση της Λιβύης. Η προσοχή μου πιάστηκε από τις εικόνες που απεικονίζονται, το κομμάτι - ειδικά μία από κάποια γκράφιτι στον τοίχο ενός καφέ μπροστά στη θάλασσα, στην Τρίπολη. «Ο μόνος τρόπος για τον Ουρανό είναι ο δρόμος προς το αεροδρόμιο«...Το αστείο είναι ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης στην Λιβύη μετά από την σημερινή «απελευθέρωση» με τα πολεμικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ στον ουρανό και την επανάσταση, στο έδαφος που ανέτρεψε το δικτατορικό καθεστώς του Μουαμάρ αλ-Ghadaffi ».

Η Τρίπολη δεν είχε νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα για μια ολόκληρη εβδομάδα.
Η ένοπλη πολιτοφυλακή κυριαρχεί στους δρόμους σε περίπτωση απουσίας ενός λειτουργικού της κυβέρνησης, ένα εθνικό ίδρυμα ασφάλειας και βασικών δημοτικών υπηρεσιών.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
atheatignosi.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!