Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΩΡΑ Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΧΑ... 28/09/13 - 11:46

Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει εντός της ημέρα η Πολιτική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με τα εναπομείναντα μέλη της Επιτροπής, δηλαδή αυτά που διέφυγαν της σύλληψης.
Ο βουλευτής Νίκος Ηλιόπουλος, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή της δράσης του κόμματος μετά τη σύλληψη της ηγετικής πολιτικής ομάδας, ενώ ο "θεωρητικός" του κόμματος βουλευτής, Χ.Παππάς καταζητείται.
Ο Ν.Ηλιόπουλος σε επικοινωνία με στελέχη και μέλη του κόμματος, δήλωσε πως «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά» καλώντας τους σε «εγρήγορση».
Στο 9μελές Πολιτικό Συμβούλιο, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος  Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Οι τρεις τελευταίοι, έχουν ήδη συλληφθεί.
Το αξίωμα του βουλευτή το διατηρούν φυσικά όλοι και δεν το χάνουν....

Πάντως η γραμμή από την ηγεσία πίσω από τα σίδερα της φυλακής είναι να μην υπάρξουν ούτε μεγάλες συγκεντρώσεις, ούτε "έμπρακτη" έκφραση δυσαρέσκειας, μέχρις ότι ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την γραμμή που θα ακολουθηθεί.
Πλέον το κόμμα περνά ουσιαστικά στην παρανομία και θα φανεί αn έχει δομές για να λειτουργήσει στην παρανομία ή σε συνθήκες πολιτικής δίωξης τέτοιους μεγέθους που δνε έχει υπάρξει ποτέ για κοινοβουλευτικό κόμμα σε μια δημοκρατία...
Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει παραίτηση ή παραιτήσεις των βουλευτών από το Κοινοβούλιο του κόμματος, δηλαδή αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές εντός του Οκτωβρίου (αν παραιτηθούν όλοι μαζί) ή θα παραιτούνται σταδιακά.
Εκτιμάται πάντως ότι αν υπάρξει η πρώτη παραίτηση βουλευτή, η κυβέρνηση θα διαλύσει άμεσα στην Βουλή και θα οδηγήσει την χώρα σε γενικές εκλογές.
Το βέβαιο είναι ότι οι εθνικιστές θα είναι παρόντες στις εκλογές πιθανότατα με άλλο όνομα
Θεωρούμε ότι η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!