Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Μισή ντουζίνα Τούρκικα σήμερα στο Αιγαίο ,πάλι οπλισμένα ...Ενώ η Α/Α της Ελλάδος ετοιμάζεται !!

 Μισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά και σήμερα στο Αιγαίο ...ενώ παρέμενε πάντα σε ρόλο προστασίας το Τούρκικο ζεύγος των οπλισμένων F-16 πετώντας λίγο ψηλότερα !


 Ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα Τούρκικα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δοκιμή και ενεργοποίηση Αντιαεροπορικών όπλων της Ελληνικής Αεράμυνας με πλήρη μυστικότητα ... Αν και οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ μιλάνε για συνηθισμένες παραβιάσεις-παραβάσεις και οτι η Αυξημένη επιφυλακή της Αεράμυνας είναι στα προβλέψιμα ...τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται !...


 Αν υπολογίσουμε οτι οι ξαφνικές ενεργοποιήσεις της Αεράμυνας με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ σε άγνωστο χρόνο εκτός αυτών που έγιναν γνωστοί ,δείχνει οτι στο ΓΕΕΘΑ δεν πήγαν διακοπές και είναι σε πλήρη ετοιμότητα ... και οι ετοιμότητες σε παράκτιες συστοιχίες της Α/Α της Ελλάδος ειναι μεγάλη ετοιμότητα ! Σίγουρα πάντως δεν έχει σχέση με την κατάσταση της Συρίας ,αφού ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος δεν έχει κρύψει ποτέ οτι δεν πρόκειται να αφήσει να μας πιάσουν στον ύπνο και ούτε να μας πάρουν ''την τηλεόραση'' όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας σε στελέχη των Ε.Δ !

 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : - ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6 ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2 ΕΜΠΛΟΚΕΣ : - ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

veteranos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!