Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Δείτε τα βίντεο αν το αντέχετε!

Έναν χρόνο και πλέον μετά τις Εκλογές του 2012 το ΣΠΑΕΙ τα ΣΠΑΕΙ και αποκαλύπτει τα BINTEO-NTOKOYMENTA των φοβερών προεκλογικών υποσχέσεων Σαμαρά, με τις οποίες κέρδισε την πλειοψηφία η ΝΔ!... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>
   Τι έταζε τότε και τι έγινε μέχρι σήμερα στις άδειες τσέπες, στις απελπισμένες καρδιές των Προδομένων Ελλήνων! Πώς ξεγέλασαν Πολυτέκνους, Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Συνταξιούχους, Ανέργους, όλους μας!
   Αν το αντέχετε...
 1. ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ 1 (επάνω) ΕΤΑΖΑΝ:
 - "ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ"!!!
 - Επέκταση του Επιδόματος Ανεργίας στα δύο χρόνια!
 - Προστασία των εισοδημάτων στον ιδιωτικό τομέα!
 - "ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ"!!!
 - "ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ"!!! 2. ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2012, Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ & ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΑΖΕ:
- "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2009"!!!
- "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009"!!!
- "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΡΟΡΙΑΣ! Θα γίνει αμέσως μετά η προσπάθεια για τους υπόλοιπους"!!!
- "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ (ΔΕΗ) από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ πιο δίκαιο, πιο αναπτυξιακό και πιο υποφερτό για όλους"!!!
- "ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ (πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς που συγχωνεύονται και καταργούνται), ΛΛΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ"!!!
- "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ: ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ"!!!  ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - Όλα τα παραπάνω συνθέτουν μείζον θέμα για τον ίδιο προσωπικά τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έναν χρόνο πριν τα υποσχέθηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό,γνωρίζοντας άριστα τις οικονομικές συνθήκες και τα δεδομένα που υπήρχαν και άρα δεν μπορεί να τα επικαλεστεί σαν δικαιολογία!
   Κανείς δεν μπορεί να εμπαίζει τους Έλληνες, όταν μάλιστα έρχεται βουνό νέων φόρων και "υποχρεώσεων" και οι εκφοβιστικές απειλές Απολύσεων, απόεκείνους που αντί να εγκαλούν, θα πρέπει να είναι οι εγκαλούμενοι, όπως αποδεικνύουν τα προεκλογικά σποτ της τωρινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ, τα οποία εκθέτουν και τους Βουλευτές του Κόμματος ενώπιον του κόσμου, επειδή και αυτοί τα πίστεψαν και τα σέρβιραν!
   Οι μεγαλοεκδότες δεν μιλούν. Η αντιπολίτευση δεν τα σκαλίζει... Δεν θέλει να αναλάβει... Η Τρόικα συμπιέζει και κονιορτοποιεί. Η Χαυγή καραδοκεί να αλυσοδέσει σε αγκυλωτή σκλαβιά την φωτεινή Ελλάδα του Πολιτισμού, χάρη στα απανωτά λάθη και ψέμματα των πολιτικών. Ο κόσμος παγιδεύεται. Κανείς σχεδόν δεν μιλά. Κανείς δεν σηκώνει κεφάλι. Όλα θάβονται, όνειρα, ελπίδες, νιάτα, ζωές, πατρίδα. Αλλά η Ελλάδα και η Ιστορία της υπάρχουν! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Και σε λίγο θα ΣΠΑΣΟΥΝ τις αλυσίδες!
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!