Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Μουσείο Κεμάλ φτιάχνει ο Μπουτάρης

Σε μία νέα πρόκληση εναντίον των πολιτών της Θεσσαλονίκης προβαίνει ο δήμαρχος των τούρκων, ο εχθρός κάθε τι ελληνικού, ο Γιάννης Μπουτάρης. Μετά την απαγόρευση της εκδήλωση των Ποντίων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, μετά την παρέλαση των ανώμαλων, τώρα φτιάχνει και μουσείο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη.

Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται περί αστείου, όμως δεν είναι. Το λογικό θα ήταν να μην μπορεί κάποιος να είναι τόσο ανάλγητος, ώστε να δημιουργήσει ένα μνημείο για τον σφαγέα του Ελληνισμού. Ιδιαιτέρως δε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου ακόμα ζουν μερικοί από αυτούς που έζησαν την Μικρασιατική Καταστροφή, τον απότομο ξεριζωμό του Ελληνισμού, που ονομάστηκε «συνωστισμός» από την Ρεπούση...


Στην νεοφιλελεύθερη λογική των μνημονίων, αλλά και της μαρξιστικής αντίληψης των πραγμάτων, το κέρδος είναι υπέρ άνω όλων και τα πάντα, ακόμα και η ίδια μας η ψυχή, θα πρέπει να κάνει στην άκρη, προκειμένου να αποκτηθεί περισσότερος πλούτος. Το μουσείο Κεμάλ, στην σκέψη του Μπουτάρη, όμως, δεν αποσκοπεί στην απόκτηση κερδών. Αποσκοπεί στην διάλυση της εθνικής συνειδήσεως, ώστε να καταστεί η Θεσσαλονίκη μία πολυπολιτισμική χώρα και να δημιουργηθεί εν τέλει η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως την ονειρεύονται οι Ιουδαίοι ταγοί της παγκοσμιοποίσης.

Αποτελεί πραγματικά ντροπή για την χώρα να διοικούν δήμους της άνθρωποι, όπως ο Μπουτάρης και ο Καμίνης. Άνθρωποι που θέτουν υπέρ άνω όλων την εξυπηρέτηση των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων, εις βάρος των πολιτών. Ο Λαός της Θεσσαλονίκης, όπως και αυτός της Αθήνας έχουν αντιληφθεί την συμπαιγνία που έπαιξαν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στηρίζοντας με κάθε τρόπο – νόμιμο ή παράνομο – τους δημάρχους αυτούς, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς να γίνουν αντικείμενο γιούχας.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!