Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Αποκαλύψεις Χρυσής Αυγής: Δωράκια κυβερνώντων σε εργολάβους - ΒΙΝΤΕΟ

Σε αποκαλύψεις προέβηκε ο Βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας, σχετικά με την εταιρία που αναλαμβάνει, με χρίσμα του περιφερειάρχη Τατούλη, την εργολαβία για τα σκουπίδια. Όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα που βρήκε και αποκάλυψε ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, η εν λόγω εταιρία που επιδοτείται από το κράτος είναι ουσιαστικά συνέταιρος της οικογένειας του γαλαζοπράσινου κ. Τατούλη και συγκεκριμένα εταιρίας στην οποία προΐστανται ο αδερφός και η κόρη του κ. Τατούλη.... Ο εκλεκτός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Τατούλης, απάντησε στις εν λόγω αποκαλύψεις με ύβρεις και αποφεύγοντας να μιλήσει για το ζήτημα. Αρχικώς του κόπηκε το χαμόγελο, όπως φαίνεται εμφανώς και στο βίντεο που ακολουθεί, ακολούθως άρχισε να ψελλίζει ασυναρτησίες περί... φασισμού και τέλος το έβαλε στα πόδια για να σωθεί από τις αποκαλύψεις. Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του «συνταγματικού τόξου» και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν κάθονται να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Γιατί εμείς εκπροσωπούμε την Φωνή της Αλήθειας και το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, ενώ αυτοί τρέμουν την αλήθεια, γιατί εξαπατούν σε κάθε τους πράξη τους Έλληνες πολίτες. Οι ώρες, όμως, του «συνταγματικού τόξου» είναι μετρημένες, αφού ο Ελληνικός Λαός έχει αναγνωρίσει τους πολιτικούς απατεώνες που κρύβονται πίσω από αυτόν τον εύσχημο όρο και συντόμως θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!