Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! "Παίζει με την φωτιά" ο Α.Σαμαράς: "Πέρσι είμασταν στα πρόθυρα να γίνουμε Συρία"!

 Με μια απίστευτη δήλωση από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα πέρσι τέτοια εποχή ήταν έτοοιμη να εκραγεί και να κυλίσει σε έναν εμφύλιο πόλεμο ανάλογο με αυτόν την Συρίας!
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς μετέβη στο προεδρικό Μέγαρο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, δίνοντας τροφή σε σενάρια για πιθανή πρόθεσή του να οδεύσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, αλλά η έκπληξη ήρθε από αλλού:
Σε μία προσπάθεια να δείξει προφανώς ότι η κυβέρνησή του έχει καταφέρει να εμπεδώσει την κοινωνική ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες (εδώ γελάμε...) διατύπωσε τα εξής πρωτοφανή:
 .
«Βλεπουμε τι γίνεται στην Συρία. Η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας σήμερα σε μία περιοχή που κυριολεκτικά φλέγεται. Η αίσθηση σταθερότητας γύρω από την Ελλάδα δεν υπήρχε πριν από ένα χρόνο. Η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για ολόκληρη της Ευρώπη». Τώρα το σκηνικό έχει αλλάξει κατά 180 μοίρες».
Δηλαδή παραδέχθηκε ότι πέρσι πηγαίναμε για εμφύλιο, ενώ εφέτος ... είναι όλα καλά. Με την ανεργία αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρσι, το χρέος στα 330 δισ. ευρώ μετά από ένα τεράστιο "κούρεμα", 450.000 οικογένειες χωρίς ούτε ένα εργαζόμενο μέλος κλπ.
Αλλά και πέρα από το περιεχόμενο αυτό καθαυτό της δήλωσής του, υπάρχει και θέμα μηνύματος προς το εξωτερικό: Πώς να επενδύσει κάποιος σε ια χώρα που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός λέει ότι πριν από ένα χρόνο θα ξεσπούσε εμφύλιος;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!