Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Γιατί δεν το κουνάνε από την Ελλάδα οι “κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες”; Δεν τους πιάνει η κρίση;

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί τώρα με την κρίση δεν το κουνάνε από την πατρίδα μας οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες». Δεν τους πιάνει άραγε η κρίση;

Ιδού η απάντηση στην περιέργεια: Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα τρεις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, 26,22 και 24 ετών αντίστοιχα, μέλη συμμορίας που επιδίδονταν στη συστηματική διάρρηξη τουριστικών καταλυμάτων και οικιών, κυρίως σε περιοχές του βόρειου και κεντρικού τμήματος του νησιού. Επίσης, έχουν ταυτοποιηθεί (αλλά όχι συλληφθεί) δύο (2) ακόμη ομοεθνείς τους, ηλικίας 23 και 24 ετών. Οι συμμορίτες είχαν διαπράξει μέχρι τώρα τουλάχιστον δεκαοχτώ (18) διαρρήξεις και κλοπές με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό των 80.000 ευρώ....

 Σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.Με τέτοια, λοιπόν, μπάζα που έκαναν, κορόιδα είναι να φύγουν από την Ελλάδα; Τον… παράδεισο της «ευνομίας παντού» του κόντε-Δένδια, όπου σε πιάνουν μετά από την… 18η κλοπή; Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Τα ίδια και στην Κρήτη: Συμμορία που χτύπαγε σταθμευμένα αυτοκίνητα είχαν συστήσει δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», ένας 25χρονος από το Ιράκ κι ένας 32χρονος από την Συρία, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Συνελήφθησαν τελικά στην Ελούντα, την ώρα που διαρρήγνυαν αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» είχαν πραγματοποιήσει -ούτε λίγο ούτε πολύ- είκοσι εννέα (29) διαρρήξεις και κλοπές από οχήματα, η δε αξία των αντικειμένων (κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα κ.λπ.) που αφαίρεσαν απ’ αυτά ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (18.435) ευρώ, ενώ άλλες (4.281) ευρώ αφαίρεσαν σε χρήματα!

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Ethnikismos.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!