Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Αλβανία: Συνέλαβαν Έλληνες επειδή τίμησαν την επέτειο δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα

Τρείς μέρες μετά την εκδήλωση μνήμης για την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα και μία μέρα μετά την διαδήλωση αλβανών εθνικιστών στο Φίερι όπου έντυσαν σκυλιά με ελληνικές σημαίες, οι αλβανικές αρχές αντί να κατευνάσουν τα πνεύματα και να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, ρίχνουν λάδι στην φωτιά συλλαμβάνοντας Έλληνες που παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο για τον Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonomi.gr πριν από λίγη ώρα η αλβανική αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός Ελλαδίτη κι ενός Βορειοηπειρώτη, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους συνελήφθησαν....


Εντωμεταξύ, χθες  η Αστυνομική Διεύθυνση Αυλώνας σε ανακοίνωση της προς τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρει:  Σε σχέση με το συμβάν της 11ης Αυγούστου 2013 στην πόλη της Χιμάρας κατά τη διάρκεια του τριετούς μνημόσυνου του Αριστοτέλη Γκούμα, όπου κάποιοι παρόντες σε αυτό το μνημόσυνο, Αλβανοί και Έλληνες πολίτες, μίλησαν με εθνικιστικό μίσος, σας ανακοινώνουμε ότι:

Από την πλευρά της Διεύθυνσης της Αστυνομίας της Περιφέρειας Αυλώνας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και το υλικό έχει σταλεί στην Εισαγγελία του δικαστηρίου της Περιφέρειας Αυλώνα, όπου κατηγορούνται Αλβανοί και Έλληνες πολίτες για την εγκληματική αυτή πράξη περί επίκλησης εθνικού μίσους σύμφωνα με τον Νόμο 266 παράγραφος 25 του Ποινικού Δικαίου.

Η Διεύθυνση της Αστυνομίας της Περιφέρειας του Αυλώνα σε συνεργασία με την Εισαγγελία του Νομού Αυλώνα, εργάζεται για την ολοκληρωμένη καταγραφή αυτού του συμβάντος".

Η Διεύθυνση της Αστυνομίας της Περιφέρειας του Αυλώνα τόνισε ότι είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα σε ολόκληρη την περιοχή σε όλες τις μορφές της και προσκαλεί όλους τους πολίτες του Αυλώνα να συνεχίζουν να υποστηρίζουν την αστυνομία για την πάταξη της εγκληματικότητας ώστε να έχουν ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από το Υπουργείο Εξωτερικών ούτε από τις Διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στην Αλβανία

Η Aftonomi.gr παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο.


aftonomi.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!