Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

Τρίπολη: Οριστικό .. σιωπητήριο. Καταργείται η στρατιωτική μπάντα μετά απο 100 χρόνια. Τυχαίο; ΒΙΝΤΕΟ

"Σιωπητήριο" για τη μπάντα... Σιωπή και από τους τοπικούς φορείς και άρχοντες. Μαζί με επτά ακόμα στρατιωτικές μπάντες στη Μακεδονία καταργείται τις επόμενες μέρες και η στρατιωτική μπάντα της Τρίπολης που λειτουργούσε απο την ίδρυση της Μεραρχίας. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι μουσικοί.....
να επιλέξουν τις φρουρές που επιθυμούν να μετατεθούν και μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν ενημερωθεί για το πού πηγαίνουν. Οι μπάντες που θα ...."σιωπήσουν είναι της Βέροιας, της Έδεσσας, της  Καστοριάς, της  Φλώρινας,  της Κοζάνης,  της Καβάλας,  των Σερρών και της Τρίπολης.
Κατάργηση που εντάσσεται στις γενικότερες αλλαγές που επέρχονται στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και στην πόλη της Τρίπολης...

Να σημειώσουμε δε πως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ο κ. Παυλής ρώτησε το δήμαρχο τι γνωρίζει για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού και για τη Μεραρχία. Ο κ. Σμυρνιώτης του απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Βέβαια να επισημάνουμε πως ότι αφορά στο χώρο του στρατού δεν επισημοποιείται και δεν κοινοποιείται αφού τα έγγραφα είναι απόρρητα.... και μόνο από πληροφορίες μπορεί κανείς να μάθει τι συμβαίνει...
Και το 11ο Σύνταγμα Πεζικού τελείωσε για την Τρίπολη, όπως και η στρατιωτική μπάντα... τώρα για τη Μεραρχία όλα θεωρούνται ανοιχτά με την έννοια ότι μπορεί και να λειτουργήσει ως μονάδα διοίκησης(Ταξιαρχία) αλλά αυτό ακόμα δεν είναι βέβαιο, αφού το μόνο που υπάρχει είναι το χαρτί που λέει ότι διαλύεται η Μεραρχία με την υπάρχουσα μορφή της...
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση - και αποτελεί ίσως και παράπονο των στρατιωτικών- είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανένα φορέα της Αρκαδίας για τη Μεραρχία... έστω και τυπικά.... http://laos-pelopponisou.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4277.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!