Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, TOY ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΕΙΣΜΟΣNTOKOYMENTO

ΜΑΦΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ

Το θέμα που αναδεικνύει πάλι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πολύ μεγάλο και έχει παρεμφερείς ομοιότητες με την υπόθεση άλλης μεγάλης υπόθεσης του παρελθόντος στην οποία είχαν εμπλακεί πρόσωπα της ΝΔ...


Αφορά την μεγάλη ιστορία με την Μαφία των Φαρμάκων που εξάρθρωσε το Οργανωμένο Έγκλημα για εισαγωγή «φαρμάκων-φονιάδων» που χρησιμοποιούνταν στις εξωσωματικές από την Τουρκία αλλά και την εξαγωγή φαρμάκων στο εξωτερικό. Μέσα στο κόλπο, σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες από την νόμιμη συνακρόαση που ενσωματώθηκε στην δικογραφία, σε σημαντικά αποσπάσματα, κατηγορούμενοι για κακουργηματική φοροδιαφυγή, απάτη, μαύρο χρήμα και πλαστογραφίες αναμιγνύουν το όνομα ενός κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους(άνδρα ή γυναίκας, ρωτάμε; γιατί ξέρουμε), κάποιοι κύριο που αποκαλούν «ιδιαίτερο του Σαμαρά», τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και το όνομα «Σκυλακάκης» που παρουσιάζεται ως «πρόεδρος φαρμακαποθηκών». Εμείς γνωρίζουμε κάποιον Θ. Σκυλακάκη που είναι μέλος του δ.σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων και δεν ξέρουμε εάν είναι το ίδιο πρόσωπο. Ας βγει ο κ.Σκυλακάκης να το διευκρινίσει ότι τον συκοφαντούν. Αυτά είναι στοιχεία δικογραφίας και οφείλουμε να τα δημοσιοποιήσουμε κρατώντας βέβαια την προσήκουσα απόσταση.

Δύο από τις συνομιλίες(τις οποίες παρουσιάζουμε από τις 1000 που έχουμε στα χέρια μας), εμφανίζουν τον κατηγορούμενο Παγαρντανίδη Ελευθέριο να συνομιλεί με άλλο μέλος του κυκλώματος. Ο κύριος είναι ιατρικός επισκέπτης, κάτοικος Θεσσαλονίκης και κατηγορείται για πλαστογραφία, κακουργηματική φοροδιαφυγή και άλλα συναφή που έκλεβε το δημόσιο.

Σε αυτές, ο κατηγορούμενος που είναι ο μόνος που προφυλακίστηκε, συνεχώς αναφέρει τα ονόματα πολιτικών παραγόντων της ΝΔ. Κορυφαίων. Και του ίδιου του πρωθυπουργού. Ότι θα τους κάνουν πλάτες, ότι δεν τρέχει τίποτα ότι ο κορυφαίος τα παίρνει από τις πολυεθνικές, ότι θα τον διώξουν τον «βλάκα», ότι «ψάχνει να πάρει να χρηματιστεί», ότι «είναι θέμα ημερών να τον ξηλώσει ο Σαμαράς».

Είναι γεγονός ότι κάποιοι τύποι που έχουν στις πλάτες τους βαριές κατηγορίες(το είχαμε δει στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου), είχαν ανακατέψει τον μισό πολιτικό κόσμο για να την βγάλουν λάδι, να πουλάνε εκδουλεύσεις, να ελαφρύνουν τη θέση τους). Άνετα αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει και εδώ. Το θέμα όμως πρέπει να ξεκαθαριστεί. Η ατυχία γι αυτούς που ακούγονται είναι ότι οι κατηγορούμενοι συνομιλούν έναν μήνα πριν από τις συλλήψεις που σημαίνει ότι «ξερνάνε» στοιχεία ενώ δεν ήξεραν ότι τους παρακολουθούν.

Ο κατηγορούμενος Παγαρντανίδης Ελευθέριος στην ουσία της υπόθεσης αποτελεί μέλος εγκληματικής οργάνωσης που μαζί με έναν Βούλγαρο εισήγαγε λαθραία φάρμακα τα οποία στη συνέχεια τα πωλούσε στις κλινικές.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προς το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος: Δεν δημοσιεύομε ακόμα το όνομα σου γιατί σε ψάξαμε και δεν σε βρήκαμε για να μας δώσεις μια απάντηση. Σου δίνουμε προθεσμία μέχρι την Τρίτη του Πάσχα να μας πεις εαν ξέρεις τίποτα για την υπόθεση και για όσα ακούγονται. Μέχρι τότε να κοιτάξεις να μην σου πέσει βαρύ το αρνί.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15539:2013-05-02-19-03-56&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!