Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

O CODEX ALIMENTARIUS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ....!!!

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ

Δεν είναι τυχαία που τελευταία τα γνωστά ΜΜΕ προβάλλουν την «μάχη του μαϊντανού και του μαρουλιού» κατηγορώντας τους λαχαναγορήτες ότι ευθύνονται για την διαφορά τιμής από τον

παραγωγό στο ράφι και γενικά για το κατάντημα της χώρας.

Σίγουρα η τιμή από τον παραγωγό στο ράφι σχεδόν διπλασιάζεται αλλά στην τελική τα τελευταία τρία χρόνια πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι τιμές των λαϊκών προϊόντων έχουν παραμείνει στάσιμες παρόλη την άνοδο του ρεύματος του πετρελαίου και τις αυξήσεις των φόρων.

Τι κρύβεται όμως πίσω απ, την «μάχη του μαϊντανού και του μαρουλιού» που τα κατηγορούν για το κατάντημα της Ελλάδας;


Ένα από τα τρία σημεία που συμφώνησε πριν τρία χρόνια ο τ. Πρωθυπουργός μας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν επισκέφτηκε το ΙΣΡΑΗΛ ήταν και η επιβολή των γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων τα οποία θα παράγονται με συγκεκριμένους κανόνες στην Ελλάδα.

Πέρα από αυτό όμως μην ξεχνάμε και τις πολυεθνικές εταιρείες που ελέγχουν τα τρόφιμα στην Ελλάδα οι οποίες τα εισάγουν από τρίτες χώρες που τα παράγουν σε πολύ χαμηλό κόστος και αμφίβολης ποιότητας.

Τα δύο παραπάνω δεδομένα θέλουν την πλήρη αποαγροτοποίηση της Ελλάδας και την μετρατοπή της Ελληνικής αγροτικής καλλιέργειας σε πλήρη έλεγχο μεταλλαγμένων.

Επίσης απαγόρευσαν την κληρονομιά της άδεις πώλησης στις λαϊκές με αποτέλεσμα να μην ύπαρξη επόμενη γένια αναλόγων πωλητών.

Έτσι επιδιώκεται η διάλυση των λαϊκών αγορών και σε συνάρτηση με τα λουκέτα που βάζουν μια – μία οι μικρές επιχειρήσεις σε μερικούς μήνες θα μεταφερθεί το αντικείμενο στις μεγάλες αλυσίδες των πολυεθνικών και θα τρώμε προϊόντα ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΦΡΙΚΗΣ κλπ..

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους που επιδοτούσαν το ξήλωμα της ελιάς και άλλων τέτοιων δένδρων, είναι ότι αυτά τα δένδρα που ευδοκιμούν άφθονα στην Ελλάδα λόγο κλίματος , είναι αιωνόβια και είναι αδύνατη η μετάλλαξη τους η οποία επιτυγχάνεται μόνο με την αποξήλωση τους δηλαδή με την καταστροφή τους.

http://www.katohika.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!