Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης στην εκπομπή του " Κώδικας Μυστηρίων" στο κανάλι astra tv είχε θέμα την αποκάλυψή μας με το βρέβος από το όρος Μιτσικέλι των Ιωαννίνων που ο αναλυτής-μελετητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος ισχυρίστηκε πως είναι ένα γερμανικό πείραμα με την κωδική ονομασία "Ομιχλοπαγίδα" .

Πρίν δείτε τα βίντεο διαβάστε την απάντηση του δημοσιογράφου

Μετά την πολύ μεγάλη έκταση που πήρε και τον θόρυβο που δημιούργησε ο σχολιασμός μου στο άρθρο του Τρύφωνα Τιπούρτη, από το Epirus Ellas για το περίφημο έμβρυο, κλήθηκα από το ASTRA TV και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη να συμμετάσχω στην εκπομπή του “Κώδικας Μυστηρίου” την Τετάρτη 23/1, για να εξηγήσω όλα αυτά τα συνταρακτικά που ανέφερα στο σχόλιό μου για την επιχείρηση “ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ”...

Ήταν όμως πολύ μεγάλη η “ΒΟΜΒΑ” των αποκαλύψεων που κρατούσα στα χέρια μου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης “φοβήθηκε” να αποκαλύψει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε μόλις είδε τα στοιχεία....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή δεν αστειευόσουν όταν έλεγες στο σχόλιο ότι αυτή η αποκάλυψη θα ρίξει την κυβέρνηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ δεν υπερβάλλω και δεν αστειεύομαι με τόσο σοβαρά θέματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν φοβάσαι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τί να φοβηθώ βρε Βασίλη. Ό,τι κάνεις στη ζωή έχει μια επικινδυνότητα. Θα έπρεπε να φοβάμαι και να οδηγώ, για να μην “φύγω” από κανένα τροχαίο.

Τα στοιχεία που κρατούσα στα χέρια μου και παρουσίασα ήταν ένα USB stick που περιείχε 180 επιλεγμένες εγκαταστάσεις ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, στην ελληνική επικράτεια. ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ εκπομπής χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα με τη μορφή νεφών. (τα ‘’σύννεφα’’ που βλέπετε να δημιουργούνται στα 1000 έως 1500 μέτρα, δεν είναι σύννεφα. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ).

Τα στοιχεία έδειχναν εικόνες των εγκαταστάσεων σε περιοχές της Ελλάδος με συγκεκριμένες συντεταγμένες, για να είναι δυνατή η στοχοποίηση και η αναγνώρισή τους από ελικόπτερα του ελληνικού στρατού, διότι μόνο από αέρος αναγνωρίζονται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ 180 επιλεγμένες από τις 300 και πλέον που υπάρχουν καταγεγραμμένες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδος.

Εχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ KΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να εγκαταστήσουν ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Σας ομιλώ μετά λόγου γνώσεως, ότι με αυτά τα στοιχεία στα χέρια ενός έμπειρου, έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ έχει προδώσει τη χώρα ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ενεργήσουν οι άλλες εξουσίες για να ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

Πρώτον η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα κατά των ‘’αγνώστου προελεύσεως’’ χημικών εγκαταστάσεων στα ορεινά της χώρας (χωρίς να περιμένει εντολές από τους προδότες πολιτικούς) και δεύτερον η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ την ΣΥΛΛΗΨΗ των προδοτών, ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι οι μέρες των προδοτών είναι λίγες. Ηδη βρίσκομαι σε αναζήτηση έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις και έχω καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνοντας δύο αντιστρατήγους ε.α. των ειδικών δυνάμεων και των τεθωρακισμένων που ανήκουν σε υγειή πολιτικό χώρο, καθώς και σε ΙΚΑΝΌ αριθμό εν ενεργεία υψηλόβαθμων αξιωματικών.

Τα στοιχεία επίσης ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Η ΙΕΡΑΡΧΗ, που επιθυμεί να τα αξιοποιήσει.

Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.Πηγή: .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!