Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Οριστικο Οι καταθέτες θα πληρώνουν τη χρεοκοπία των τραπεζών..Εκτός.. εαν οι καταθέτες την εχουν κάνει!!!

 Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ) θα παρεμβαίνει για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της Ευρωζώνης αφού έχουν εξαντληθεί όλες οι εναλλακτικές δηλώνει στην «Κ» ο Μισέλ Μπαρνιέ.
Την παγίωση του «κυπριακού μοντέλου» με την απομείωση των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της Ευρωζώνης και την παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) αφού έχουν εξαντληθεί όλες οι εναλλακτικές εξαγγέλλει σε αποκλειστική συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ...

Μολονότι δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις, η συναίνεση που φαίνεται να διαμορφώνεται, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Μπαρνιέ, είναι προς την κατεύθυνση της παγίωσης του «κυπριακού μοντέλου» παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν στους κόλπους της ζώνης του ευρώ.
Παρόλαυτα, ο κ. Μπαρνιέ θεωρεί δεδομένο ότι η τραπεζική ενοποίηση θα θωρακίσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρωζώνης, καθιστώντας το ενδεχόμενο πλήγματος στις καταθέσεις ακραίο σενάριο. Ο γάλλος αξιωματούχος υποστηρίζει ότι καταθέτες, ομολογιούχοι και μέτοχοι των τραπεζών έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Μάλιστα, ο επίτροπος διατυπώνει τη διαφωνία του με το γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως προς αυτό το ζήτημα, εκτιμώντας ότι η τραπεζική ενοποίηση δεν απαιτεί αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών. Ερωτηθείς εξάλλου για την Κύπρο και την Ελλάδα, δηλώνει ότι σε γενικές γραμμές οι ευρωπαϊκές αποφάσεις ήταν σωστές και δηλώνει βέβαιος ότι οι δυο χώρες θα καταφέρουν να βγουν από την κρίση με τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν.
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!