Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστικός νόμος για να σωθεί το πολιτικό σύστημα από την Χρυσή Αυγή


Τα πολιτικά κόμματα που έχουν κάνει έκδηλο και φανερό τον πανικό τους από την κατακόρυφη άνοδο της Χρυσής Αυγής, νομοθετούν για να περισώσουν τον εαυτό τους και εν γένει το σύστημα της....
κλεπτοκρατίας. Ουδείς άλλος είναι ο σκοπός του μελλούμενου νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που θα φέρει τις προσεχείς ημέρες στην Βουλή ο αποτυχημένος υπουργός Ρουπακιώτης. Θα έπρεπε ο Ρουπακιώτης να ασχολείται - αφού δεν παραιτήθηκε όπως ορίζουν οι βασικοί κανόνες της αξιοπρέπειας - με τις αποδράσεις που έχουν γίνει καθημερινότητα στις φυλακές. Όμως ενώ οι αλλοδαποί δραπέτες έχουν μπερδέψει τις φυλακές με τα ξέφραγα αμπέλια και δολοφονούν στο διάβα τους, ο υπουργός «δικαιοσύνης» ασχολείται με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής...


Φυσικά αυτό δεν είναι μόνο ίδιον του Ρουπακιώτη, αλλά και σύσσωμης της τρικομματικής συγκυβέρνησης, η οποία έχει περιορίσει το έργο της σε τρεις βασικούς άξονες: 1) καταλήστευση των Ελλήνων και ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας. 2) Ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και της περιουσίας του Ελληνικού Λαού και 3) Αντιμετώπιση του μοναδικού εχθρού του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά, φυσικά, κάτω από τις παραινέσεις και τις απαιτήσεις των διεθνών επικυρίαρχων, οι οποίοι έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για την Χρυσή Αυγή, που απειλεί τα σχέδια τους. Από τον πρόεδρο του παγκόσμιου εβραϊκού συμβουλίου, μέχρι τον Σόιμπλε, την Μέρκελ και τους λοιπούς, όλοι έχουν εκφράσει την ανάγκη να κινηθεί η πολιτική της χώρας στους παραπάνω άξονες. Ώστε η Ελλάδα να ξεπουληθεί και οι Έλληνες να πουληθούν σκλάβοι στα παζάρια της διεθνούς πλουτοκρατίας, ενώ παράλληλα η μοναδική φωνή αντίδρασης να βρίσκεται εκτός νόμου.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονισθεί και η συνεργασία της αριστεράς, η οποία ξιφουλκεί λεκτικά και υποκριτικά εναντίον του μνημονίου, αλλά στηρίζει εμπράκτως και φανερώς όλες τις προσπάθειες του καθεστώτος για την επιβολή του. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα όλο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί με το νομοθέτημα της ντροπής και μάλιστα προστάζει για την αυστηροποίηση του. Αυτό δείχνει πως δεν υπάρχει αριστερά ή δεξιά. Υπάρχει μόνο ένας ουσιαστικός διαχωρισμός στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Υπάρχει η Χρυσή Αυγή που είναι στην πλευρά του Λαού και όλοι οι άλλοι που βρίσκονται στο πλευρό των διεθνών τοκογλύφων, των τούρκων και οποιουδήποτε εχθρεύεται την Ελλάδα και τους Έλληνες.
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!