Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με τουρκικές σημαίες!


Σε ένα έργο που θυμίζει οικονομική κατοχή, γίνονται μάρτυρες όσοι παρακολουθούν την παραχώρηση δεκάδων μαρίνων και τουριστικών αγκυροβολίων στη χώρα μας, με Τούρκους επιχειρηματίες να σαρώνουν ότι βγαίνει στην αγορά.

Φλοίσβος, Ζέα, Κέρκυρα, Λευκάδα, Καλαμάτα και Μυτιλήνη έχουν ήδη περάσει στα χέρια επιχειρηματιών από τη γειτονική χώρα, οι οποίοι εσχάτως αξιώνουν να υψώνεται η τουρκική σημαία σε κάθε τους νέο απόκτημα. Τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται μάλιστα να ακολουθήσει και ο Αστέρας Βουλιαγμένης, μιας και ένας εκ των βασικών διεκδικητών του, είναι η θυγατρική εταιρία του τουρκικού ομίλου Dogus, D-Marine Investments Holding B.V, η οποία έχει ήδη στην κατοχής της το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου...


Πίσω από όλο αυτό το παιχνίδι είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος της Τουρκίας, Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος διαθέτοντας περιουσία που ξεπερνά τα 2.6 εκατομμύρια δολάρια φιλοδοξεί να μετατρέψει σε τουρκολίμανα όλα τα ελληνικά αγκυροβόλια.

Ρόλο σ'αυτό βέβαια έχει παίξει και το ελάχιστο ενδιαφέρον Ελλήνων επιχειρηματιών, γεγονός που όπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς θα οδηγήσει και το δεύτερο πακέτο πωλήσεων στα χέρια Τούρκων επιχειρηματιών και στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται οι μαρίνες Γλυφάδας, Πάρου, Νάξου, Άνδρου αλλά και μεταγενέστερα εκείνες της Κρήτης.
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!