Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Η υποκρισία των ΜΜΕ: Το ΚΚΕ οργανώνει αιμοδοσία μόνο για ΚΚέδες

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ προσπαθεί να ματαιώσει τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής "μόνο για Έλληνες" επειδή είναι ρατσιστικές αφού αυτό το αίμα προορίζεται μόνο για Έλληνες χωρίς κομματική ταυτότητα, ενώ την ίδια στιγμή το ΚΚΕ διοργανώνει αιμοδοσίες κομμουνιστών μόνο για κομμουνιστές.

Όπως και στην περίπτωση του προγράμματος "Διάπλασης Πάιδων", όταν όλο το προπαγανδιστικό σύστημα επιτέθηκε με αθλιότητες και ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής, ξεχνώντας βέβαια να αναφέρουν τα αντίστοιχα "παιδομαζώματα" - σταλινικά κατηχητικά του ΚΚΕ (έχει ISO σε αυτό τον τομέα το ΚΚΕ από την περίοδο του συμμοριτοπολέμου όπου πάνω από 40.000 ελληνόπουλα χάθηκαν), έτσι και στην περίπτωση της αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής ξεχάστηκαν να αναφερθούν τα παλαιότερα πεπραγμένα του ΚΚΕ...


Διαβάζουμε λοιπόν στο Ριζοσπάστη ότι το ΠΑΜΕ διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου αιμοδοσία με σύνθημα «Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας και όχι για τα κέρδη» και καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία τις ομοσπονδίες και τις επιτροπές του ΠΑΜΕ να συμμετέχουν. Με λίγα λόγια λοιπόν οι μπολσεβίκοι διαθέτουν το αίμα τους μόνο για τους κομμουνιστές και για κανέναν άλλον..

 Άραγε θα βρεθεί κάποιος Ιατρικός Σύλλογος, ένα νοσοκομείο ή κάποιος από το "συνταγματικό τόξο" να αντιδράσει και να μιλήσει για όρκο του Ιπποκράτη και για το ρατσιστικό-κοινωνικό δηλητήριο που χύνεται εκ Περισσού; Όσο και να ψάξετε μην νομίσετε ότι θα βρείτε κάποια έστω και υποτυπώδη καταδίκη της παραπάνω πράξης των ερωτευμένων MME με τον Μαρξ και τον Στάλιν.

Πηγή: http://paspartoy.blogspot.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!