Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Αν είχε ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός, ο Πάντζας θα έπρεπε να έχει χάσει το βουλευτικό του αξίωμα! και ο Σύριζα θα έκλεινε!

Αν είχε ψηφιστεί ο νέος αντιρατσιστικός, ο Πάντζας θα έπρεπε να έχει χάσει το βουλευτικό του αξίωμα!
Σύμφωνα με τον νέο νόμο που προσπαθούν να περάσουν αν είχε περάσει τώρα.....τότε ο Βουλευτής που φώναζε ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ (σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της βουλής) στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να του γίνει άρση ασυλίας, δίωξη και εφοσον καταδικαζόταν.. στερηση πολιτικών δικαιωμάτων και έκπτωση από το βουλευτικό του αξίωμα...Α και μην ξεχάσουμε...αν διαπιστωνόταν παρακίνηση η και συμμετοχή και άλλων βουλευτών από το ίδιο κόμμα (όπως και έγινε)...τότε θα προβλέπεται ανάκληση ή αναστολή της λειτουργίας του κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) έως έξι μήνες και αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις!!..


Με λίγα λόγια...χεστήκαμε για τον Πάντζα και τους συντρόφους του...εμείς απλά επισημαίνουμε πως ο νόμος έκτρωμα που κάποιοι προσπαθούν να περάσουν...όταν θα έρθει (αν έρθει)....μπορεί σαν στόχο να έχει την Χρυσή Αυγή, τον Εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο και γενικότερα τους Έλληνες...αλλά πολύ εύκολα μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ....και ας είναι σίγουροι κάποιοι πως κάνεις από τον "χώρο" δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια....όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις...σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θα χρησιμοποιήσουν τον νόμο έτσι όπως δεν έχουν φανταστεί και ούτε θα ήθελαν οι εμπνευστές του!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!