Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Ανθέλληνες δημοσιοκάφροι την πέφτουν σε ποιήτρια επειδή έθιξε το θέμα-ταμπού των λάθρο!!! (Η ιερά εξέταση της αριστεράς...)

Σχόλιο: Να δούμε όλοι αυτοί οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που θα τρέχουν όταν έρθει η ώρα...; Η Κική Δημουλά, ποιήτρια με πολλές συλλογές και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, "έπεσε στον πειρασμό του ρατσισμού και της ξενοφοβίας;"
Έτσι γράφει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η Άννα Δαμιανίδη.
Αναφέρεται σε εκδήλωση των Atenistas στην Κυψέλη, όπου η Κική Δημουλά φέρεται να δήλωσε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες, που πιάνουν τα παγκάκια και δεν μπορεί να καθίσει στην πλατεία! «Φοβάμαι να βγω απ’ το σπίτι μου γιατί κλέβουν», είπε...


«Εντάξει δε χρειάζεται να είσαι διακεκριμένη ποιήτρια για να πεις τέτοια», γράφει η Άννα Δαμιανίδη. «Τα λένε κάθε μέρα γριές στα τρόλεϊ για να πιάσουν κουβέντα. Κι ούτε καν όλες. Κάμποσες έχουν καταλάβει ότι δε μπορείς να γενικεύεις έτσι και συγκρατούνται».
Και προσθέτει: «Η ποιήτρια επιβεβαίωσε ότι στην Ελλάδα η μπαναλιτέ του ξενοφοβικού λόγου δε γνωρίζει σύνορα, ταξικά ή άλλα»
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!