Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Ο Καμίνης φιλοδοξεί να γίνει Σουλτάνος της Αθήνας

 Ευρισκόμενος σε οικείο του, εξόχως σιωνιστικό περιβάλλον, ο λαθροδήμαρχος Χαμίνης αποκαλύπτει τις προθέσεις του για το πώς φιλοδοξεί να μετατρέψει την πρωτεύουσα της Ελλάδος. Από την κοιτίδα του διεθνούς καπιταλισμού, από την πολυφυλετική κόλαση της Βαβυλώνας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τη Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών εκτόξευσε τις απειλές του προς τους Έλληνες της Αθήνας.

Κατά την προσφιλή του τακτική, το πουλέν του αρχιπροδότη Τζέφρυ Παπανδρέου, καταφέρθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να λάβει τα εύσημα της σιωνιστικής παρασυναγωγής η οποία εξαπολύει το ταλμουδικό της μίσος από τη Νέα Υόρκη προς κάθε γωνιά του πλανήτη. Μιλώντας λοιπόν στο ΣΚΑΪ, ο Χαμίνης δήλωσε πως τα φαινόμενα της ρατσιστικής βίας στο κέντρο της Αθήνας, οφείλονται στο κενό το οποίο άφησαν οι δημοτικές και αστυνομικές αρχές. Το κενό αυτό, σύμφωνα με το λαθροδήμαρχο, καλύφθηκε - όπως κατά λέξη δήλωσε- «ας μη κοροϊδευόμαστε, από τη Χρυσή Αυγή»...


Περιχαρής δε, ανακοίνωσε πως κατόπιν της συνάντησής του με το δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, επιτεύχθηκε συμφωνία για την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Αθήνα, στον τομέα της ανάπτυξης πόλεων. Καθίσταται σαφές, ότι ο υπηρέτης του διεθνούς σιωνισμού Χαμίνης, φιλοδοξεί να μετατρέψει το λίκνο ολόκληρου του δυτικού Πολιτισμού, την Αθήνα, στο πολυφυλετικό βόθρο της Νέας Υόρκης, στον οποίο ανθίζει μονάχα η τοκογλυφία, η κερδοσκοπία και η εγκληματικότητα.

Έχοντας όμως την πλήρη στήριξη των εκλεκτών της σιωνιστικής τάξης πραγμάτων και βεβαίως της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, ο λαθροδήμαρχος αποκάλυψε τα πραγματικά του σχέδια, όπως προφανώς του τα ανέλυσαν τα υπερατλαντικά αφεντικά. Ο Χαμίνης συνεπεία αυτών, δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων πως η Αθήνα έχει πολλά να μάθει από τη Νέα Υόρκη και πως θα πρέπει να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο μητροπολιτικό δήμο, όπου ο δήμος και ο δήμαρχος, θα ελέγχουν τις συγκοινωνίες, τα δίκτυα, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες και την Αστυνομία! Το μόνο που δεν είπε ο «μετριόφρων ψευτοδημοκράτης», είναι πως σκοπός του είναι να αναγορευτεί «πρωθυπουργός της Αθήνας», η επί το ορθότερον, «Σουλτάνος των Αθηνών», μιας και σίγουρα θα προτιμούσε τον εξοστρακισμό των Αθηναίων και την αντικατάστασή τους από τις ισλαμικές ορδές της Ασίας και της Αφρικής.

Όπως εύκολα διαπιστώνει ο καθένας, όσο και να αγωνίζεται να αποκρύψει το βαθύτατα ανθελληνικό και τυραννικό του πρόσωπο ο λαθροδήμαρχος, τούτο καθίσταται αδύνατο, εξαιτίας της στυγνής του αλαζονείας και της αμέριστης υλικής και ψυχολογικής υποστήριξης της οποίας τυγχάνει, εκ του σιωνιστικού παράγοντα. Και είναι αυτή η χαιρεκακία του, η εγγενής αλαζονεία και ο καταφανής του ανθελληνισμός, τα στοιχεία τα οποία ξυπνούν τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων, οι οποίοι επιθυμούν το αυτονόητο: να ζουν σε συνθήκες φυσικής αρμονίας και ασφάλειας σε μια πόλη ελληνική, δίχως λαθροεισβολείς εγκληματίες οι οποίοι θα εκλέγουν κατά τρόπο παράνομο, λαθροδημάρχους.

Τέλος, είμαστε πεπεισμένοι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα(με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές), ο λαθροδήμαρχος θα λάβει δημοκρατικότατα, την απάντηση των Ελλήνων της Αθήνας, οι οποίοι θα τον στείλουν στο δρόμο που χάραξε ο πολιτικός του προστάτης, Τζέφρυ Παπανδρέου. Συνεπώς, αντί της επιδίωξης να μετατρέψει την Αθήνα στο πολυφυλετικό νεοϋορκέζικο βούρκο, θα κάνει λίγη υπομονή για να ζήσει το «όνειρο της Jew York» εκ του σύνεγγυς!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!