Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Η ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Κάποιοι στην Ελλάδα την αποκαλούν… «ναζίστρια», «διάδοχο του Χίτλερ» κ.τ.λ., την εμφανίζουν –με τη βοήθεια του μοντάζ- ντυμένη με ναζιστικές στολές, μέχρι και… μουστάκια α λα Χίτλερ της ζωγραφίζουν! Κι όμως, η φράου είναι αποδεδειγμένα κομμουνίστρια και ορφανό της Στάζι!
Μιλάμε βέβαια για την (αντιπαθέστατη) φράου Μέρκελ, το σκοτεινό κομμουνιστικό παρελθόν της οποίας βγαίνει σιγά-σιγά στο φως! Έτσι, η εφημερίδα Bild, σε αποκαλυπτικό δημοσίευμά της με τίτλο: «Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι σήμερα η καγκελάριος», παραθέτει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το κατακόκκινο παρελθόν της καγκελαρίου. Και βέβαια, η φωτογραφία είναι πραγματική κι όχι… μονταρισμένη...

 Η φωτογραφία είναι βγαλμένη το 1972, και διακρίνεται περιχαρής η Μέρκελ, σε ηλικία 17 ετών, να φοράει τη στολή και το πηλίκιο της κομμουνιστικής πολιτοφυλακής της πρώην Ανατολικής Γερμανίας (DDR), έχοντας στο πλάι της έναν αξιωματικό του «Κόκκινου Στρατού» και εκπαιδευτή των νεαρών κοριτσιών. Αυτή, λοιπόν, η κομμουνίστρια- σαδίστρια (και ουχί… ναζίστρια), είναι που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι, κατά παραγγελίαν των αφεντικών της, των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό μόνο μια φανατισμένη και αμετανόητη κομμουνίστρια θα μπορούσε να το κάνει!

(ΥΓ): Παρατηρούμε τελευταία ότι το ροπαλοφόρο τραμπουκαριό του ΚΚΕ έχει μπει στην… πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα, δηλαδή των παρακρατικών επιθέσεων. Προφανώς, τους το ζήτησε ως… χάρη η κόκκινη Μέρκελ, στο όνομα των… κοινών τους αγώνων!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!