Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Αριστερά, η αιχμή του δόρατος της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης!

Όργανα προώθησης της Νέας Τάξης - Παγκοσμιοποίησης είναι – στην συντριπτική τους πλειοψηφία- οι κυβερνήτες της Ευρώπης. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά δεν πρέπει καθόλου να μας εκπλήσσει η κατάργηση της λέξεως «φυλή» από την γαλλική νομοθεσία!

Έχει, όμως, ιδιαίτερη σημασία η μεθόδευση με την οποία επετεύχθη αυτή η κατάργηση. Την σχετική πρόταση στην γαλλική εθνοσυνέλευση την έφερε το μαρξιστικό Front de Gauche («Μέτωπο της Αριστεράς», συνασπισμός διαφόρων κομματιδίων και οργανώσεων, τύπου ΣΥΡΙΖΑ, με βασική συνιστώσα το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας) και την υποστήριξε το Σοσιαλιστικό κόμμα του Ολάντ. Ο δε κομμουνιστής εισηγητής, Αλφρέντ Μαρί-Ζαν, δήλωσε ότι: «η λέξη φυλή, αυτή η ανώμαλη αντίληψη, που χρησίμευσε ως βάση για τις χειρότερες ιδεολογίες, δεν έχει καμιά θέση στην έννομη τάξη μας»...


Και βέβαια, δεν ήταν αυτό το πρώτο νεοταξίτικο μέτρο που ξεκινάει από την αριστερή όχθη του συστήματος. Μην ξεχνάμε τον διαβόητο «νόμο Γκαιϋσσώ», για την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος (με ή άνευ εισαγωγικών…), που πήρε το όνομά του από τον κομμουνιστή τότε υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας. Τον πρώτο σχετικό νόμο που έγινε στην Ευρώπη και που έρχεται κι εδώ με τον περιβόητο «Νόμο του Αίσχους», με εικοσαετή καθυστέρηση.

Να μην παραπονούμεθα, λοιπόν, πως η Ελλάδα είναι «η τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη», υπό την έννοια ότι οι κομμουνιστές επιβάλλουν τις απόψεις τους. Και στην υπόλοιπη Ευρώπη έτσι γίνεται, για λογαριασμό του παγκόσμιου αφέντη. Παντού η αριστερά είναι η αιχμή του δόρατος της Νέας Τάξης - Παγκοσμιοποίησης!

Πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!