Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης: Έρχεται εμφύλιος και αναρχία

«Πρέπει ο λαός να ανασκουμπωθεί σε μερικά ζητήματα. Να μην περιμένουμε από την τρόϊκα. Εδώ βέβαια είναι και η ευθύνη της Πολιτείας, η οποία πρέπει να μας κατευθύνει στο τί πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή, πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της εργασίας, πού πρέπει να στραφούν οι νέοι άνθρωποι, τί σημαίνει ανάπτυξη και πώς να βοηθήσουμε εμείς σ' αυτή και πολλά άλλα...», ανέφερε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Radio Maximum 93.6 της Αλεξανδρούπολης σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το romfea.gr, ο κ. Άνθιμος σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας τόνισε: «Πρέπει οι κυβερνώντες να κάνουν ένα οργανισμό που θα επιλύει με ψυχραιμία τα θέματα. Κάθε φορά, λίγο πριν λάβουμε την δόση της τρόικας δημιουργείται ένας τεχνητός πανικός που έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε ότι μας πουν»...


Και ο Σεβασμιώτατος τόνισε: «Οι κοκορομαχίες που γίνονται στην Βουλή είναι όλες τεχνητές, να φωνάξουμε να τσιρίξουμε, να πανικοβάλουμε τον κόσμο δείχνοντας τις φασαρίες και μετά να περάσουμε αυτό που έχουμε προσυμφωνήσει όλοι ανεξαιρέτως», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε άλλο περιθώριο γιατί το επόμενο στάδιο που είναι προ των πυλών είναι η αναρχία και ο εμφύλιος πόλεμος...».

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και στη σημερινή εργατική Πρωτομαγιά λέγοντας πως «αν δεν ήταν Μ. Τετάρτη θα πήγαινα στη συγκέντρωση! Όχι για να ταχθώ με κάποια πλευρά, αλλά για να δώσουμε ένα μήνυμα για το αύριο που αφορά τους εργαζόμενους και τους νέους», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο κ. Άνθιμος τόνισε: «Ο ελληνισμός έχει στέρεα σανίδια να πατήσει, έχει χειρολαβές να κρατηθεί όταν τα πάντα θα υποχωρήσουν κάτω από τα πόδια μας! Αν όλη η Ευρώπη βουλιάξει, η Ελλάδα θα κρατηθεί.»
dete
hellas-now.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!