Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Νέο αίσχος Ρεπούση: Ζητά να μην αναγνωριστεί η γενοκτονία Ποντίων και Μικρασιατών!

«Όποιος σκάβει το λάκκο του  αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα». Η γνωστή παροιμία ταιριάζει γάντι με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Αυτοί οι «εγκέφαλοι», οι οποίοι εφηύραν ένα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο προκειμένου να «στριμώξουν» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πέφτουν οι ίδιοι μέσα στην παγίδα που κακότεχνα σχεδίασαν.

Για την ακρίβεια η γνωστή για τις απόψεις της περί «συνωστισμού» (και όχι μόνο) Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση προκάλεσε, για μία ακόμη φορά, σάλο με δηλώσεις της. Αυτή τη φορά, με επιστολή της, απευθύνθηκε σε συναδέλφους της πανεπιστημιακούς -όπως η ίδια ισχυρίζεται- ζητώντας να κινητοποιηθούν ώστε να αποσυρθεί διάταξη από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπου θα αναγνωριζόταν ως γενοκτονία αυτή των Ποντίων και των Μικρασιατών! Είναι φανερό ότι η εν λόγω κυρία έχει σοβαρό, πολύ σοβαρό, πρόβλημα με τη διατήρηση της εθνικής μνήμης. Στο παρελθόν είχε αποχωρήσει από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, ενώ τηρούνταν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας του  Ποντιακού Ελληνισμού...


Επίσης, ως συγγραφέας του βιβλίου της ΣΤ’ Δημοτικού(επί κυβερνήσεως ΝΔ), είχε χαρακτηρίσει απλώς ως «συνωστισμό» στο λιμάνι της Σμύρνης την σφαγή των Ελλήνων κατά την είσοδο των Τούρκων στην πόλη. Άλλη εκδοχή αναφέρει ότι η επιστολή της αυτή διοχετεύτηκε στον τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και να έχει η ουσία δεν αλλάζει. Η Ρεπούση έχει καταγραφεί επανειλημμένα ως μία σταθερή και στυγνή εκφραστής του εθνομηδενισμού, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να το επιδεικνύει όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Και φυσικά αποτελεί και αυτή  ένα κομμάτι του παζλ που λέγεται «κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου».

Ένα παζλ το οποίο διά μέσου διαφόρων εκφραστών δείχνει την αντίθεση του προς τα εθνικά ιδεώδη. Ρεπούση, Τατσόπουλος, Θεοδωρίδης, Καραγιαννίδης, Γαϊτάνη, Βαρβιτσιώτης, Αλ Σάλεχ αποτελούν ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά παραδείγματα ενός συρφετού εκπροσώπων  πολιτικών κομμάτων,  τα οποία όσο λυσσασμένα  επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόσο επίμονα καλλιεργούν στην εθνική αποδόμηση. Καθημερινά, σχεδόν, θα φροντίζουν να μας δίνουν δείγματα γραφής του ανθελληνισμού τους...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!