Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Να αποσυρθεί το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"... σε χέρια ψυχάκηδων θα είναι επικίνδυνο εργαλείο


Μετά την απαράδεκτη ενέργεια του μετριοπαθούς υποτίθεται Δραγασάκη, χτές φαίνεται ότι είναι αναγκαία η απόσυρση του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου του (κατ' εμε Παρατηρητή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση) Ρουπακιώτη.

Το νομοσχέδιο αυτό στα χέρια ατόμων ολοκληρωτικών ιδεολογιών και ψυχάκηδων μισανθρώπων (στυλ unfollow, Xστεφάνου κλπ) πιθανότατα θα οδηγήσει σε διωγμό των ιδεολογικά αντιπάλων. Σοφά τα έχει πει το ΚΚΕ....


Ήδη βλέπουμε που το πάνε όταν χαρακτηρίζουν Δένδια και Χρυσοχοιίδη παλιότερα ναζί. Όποιον διαφωνεί μαζί τους ή δεν μιλάει με τα παλιοκομμουνιστικά στερεότυπα τον λένε ακροδεξιό ή λένε την ΧΑ βραχίονα της κυβέρνησης ή βγάζουν μαλακοθεωρίες στυλ για τον εξτρεμισμό του κέντρου τους "φαιοφιλελεύθερους" , τους "δημαροΧίτες" κλπ

Προκαλεί γέλιο αυτοί που εισήγαγαν & χρησιμοποιούν κατα κόρον την αλήτικη γλώσσα στη Βουλή με τα "Πινοσέτ, δοσίλογους, γκαουλάιτερ, τρομοκράτες, προδότες, πουλημένους, στρατόπεδα" κλπ (Τσίπρας, Λαφαζάνης, Πετράκος, Κωνσταντοπούλου κλπ) πως θίχτηκαν από το "σούπα" & το "mr.alexis"

Αλλά από την άλλη είναι αποκαλυπτικό για το τι μπορεί να γίνει αν ποτε ασκήσουν εξουσία, οπότε καλό που έγινε τώρα.

ΚΚΕ & ΣΥΝ στη Βουλή μεταπολιτευτικά κρατούσαν ένα ψηλό επίπεδο. Δυστυχώς ο Αλαβάνος μετά το 2005 άρχισε τα αλήτικα και δημιούργησε σχολή.

Υ.Γ Μην αρχίσει κανένας τις μαλακίες πως υπερσπίζομαι ΧΑ κλπ γιατί θα του πω να πάει να γαμηθεί. Πολιτικά να πάει να γαμηθεί... έτσι λένε κι αυτοί όταν βρίζουν και τους ζητάς τον λόγο, "μα γιατί με λέτε τρομοκράτη κ.Λαφαζάνη;" - "πολιτικά τρομοκράτη κ. Υπουργέ"

Petros Sarantopoulos
Παρατηρητήριο Δηλώσεων Τσίπρα - Κανέλλη και λοιπών παρανοικών
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!