Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Νέος Ρατσιστικός Αντι-ρατσιστικός νόμος

Θέμα: Νέος Ρατσιστικός Νόμος - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς                                                                     
Αξιότιμο  Κύριο
Υπουργό  Δικαιοσύνης               
Αθήνα   20-05-13


Με όλο τον οφειλόμενο σεβασμό προς το πρόσωπόν σας, ως διεθνώς αναγνωρισμένου νομομαθούς, αποκαλούμε Ρατσιστικό το νέο νόμο, διότι στρέφεται κατά των Ελλήνων, με τη δικαιολογία της ξενοφοβίας.
Είναι ρατσισμός κατά των φορολογουμένων Ελλήνων, ενώ οι λαθρομετανάστες εισβολείς στη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητοι.
Άλλωστε πώς να τους φορολογήσετε αφού δεν γνωρίζετε ούτε το όνομά τους; Παραμένουν χωρίς προσωπικά δεδομένα, παραμένουν στην ανωνυμία, για να βιάζουν, κλέπτουν, και δολοφονούν τους Έλληνες φορολογούμενους, από τους οποίους επιβιώνουν.
Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος, είναι Ρατσισμός κατά των Ελλήνων, με διεθνές βραβείο Νόμπελ «δικαιοσύνης».
Με τον ανθελληνικό αυτό νόμο, εμάς τους Έλληνες μας καταστήσατε αιχμαλώτους και ομήρους των λαθρομεταναστών.
Καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες αιχμάλωτοι και δούλοι των εισβολέων....

Ασφαλώς οδηγηθήκατε στη σύνταξη του νόμου αυτού, κατόπιν εντολών και οδηγιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας από πτωχές ηπείρους.
Με τη δικαιολογία ότι εμείς οι Έλληνες καλλιεργούμε την ξενοφοβία και εχθροπάθεια προς τους εισβολείς, μας επιβάλλετε αυστηρές ποινές, ενώ εμείς προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε τη πατρίδα μας, από ξένους εχθρικά διακείμενους προς τον Ελληνισμό λαθρομετανάστες εισβολείς. Υφιστάμεθα επίθεση και εχθρική εισβολή! Κατόπιν αυτού αμυνόμεθα! Η Άμυνα είναι νόμιμη.
Οι νεαροί πολεμιστές λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ο διεθνής Στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα στη Συρία! Τα ίδια έγιναν εχθές στην Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, κ.λ.π. Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος αποβλέπει στη καταστροφή του Ελληνισμού!
Θα μας ισοπεδώσουν, και θα μας εξαφανίσουν σαν Ελληνισμό, και σαν Ελλάδα. Σας καθιστούμε υπεύθυνους για ότι κακό ήθελε συμβεί στη πατρίδα μας. Τα δύο αριστερά κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, από αφέλεια κινούμενοι, υπερψηφίζετε τον εν λόγω ανθελληνικό νόμο, χωρίς να αντιληφθείτε ότι διαπράττετε έγκλημα κατά της πατρίδος. Επαναλαμβάνω η τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας δικτατορίας, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της αθρόας λαθρομετανάστευσης, και εισβολής ξένων εχθρών.
Με αυτό το Ρατσιστικό νόμο, δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε ούτε εναντίον της Τουρκίας, ούτε εναντίον των Σκοπίων, που απαιτούν εθνικά μας εδάφη, με την αιτιολογία ότι καλλιεργούμε εχθροπάθεια.
Ακόμη και Αρχιερείς που υπερασπίζονται τη πατρίδα, πηγαίνουν φυλακή!!!
Κινδυνεύουμε άμεσα αφού οι λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ήδη. Οπλισμένοι, και σε αριθμό, όσοι οι νόμιμοι κάτοικοι αυτής της δύστυχης χώρας.
Καταστήσαμε τη πατρίδα μας αποθήκη Βαλκάνιων, Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών πολεμιστών εισβολέων. Χαθήκαμε…
Με τη συνθήκη Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν προδοτικές κυβερνήσεις, οι Κοσμοκράτορες δημιουργούν κοινωνικές αστάθειες, όπου και όπως τους συμφέρει. Εφαρμόζουν το άρθρο 22 των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών. Η Διοικούσα αρχή της εκκλησίας της Χριστιανικής Ορθοδοξίας συμφωνεί, και δεν έχει αντίρρηση.
Συμφωνεί με τον εξισλαμισμό της χώρας!
Ο πολυπολιτισμός και η λαθρομετανάστευση είναι ένα από τα πολλά εργαλεία των Κοσμοκρατόρων, για καταστροφή μιάς ομογενούς φυλετικά κοινωνίας, διότι πιστεύουν πως δεν μπορούν να ζήσουν μέσα σε συμπαγή εθνικά κράτη. Οι Παντοκράτορες με τη συμπεριφορά τους προκαλούν καταστροφές στα Έθνη-Κράτη, αυτό φαίνεται στις ιστορίες των κρατών. Οι Κοσμοκράτορες πιστεύουν ότι πρέπει να διαιρέσουν, υποτάξουν, και τελικά να καταστρέψουν τα έθνη, προκειμένου να κυριαρχήσουν και να παγιώσουν την ασφάλειά τους.
Γιαυτό εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές των κοινωνικών ομάδων, και πολιτικών ιδεολογιών, μέσα σε ένα Έθνος, και εισάγοντες τον πολυπολιτισμό διά της λαθρομετανάστευσης, μαζί με άλλα «κινήματα»
στρέφουν τους ανθρώπους τον ένα ενάντια στον άλλον.
Και επειδή ένα Έθνος αποτελεί τη πλειοψηφία μέσα σε ένα εθνικό κράτος, στρέφουν συντονισμένα τα διάφορα κινήματα λαθρομεταναστών, ομοφυλοφίλων, κ.λ.π. μειονοτήτων, εναντίον του.
Υπήρχε ο νόμος περί τύπου που μας είχε κόψει τα πόδια, τώρα με το νόμο αυτό ολοκληρώσατε τη καταστροφή στις αντιστάσεις του Ελληνικού λαού , για τη διάσωση της πατρίδος.
Μας καταστήσατε εμάς τους φορολογούμενους Έλληνες δούλους, και αιχμαλώτους των παρανόμων εισβολέων εγκληματιών, οίτινες έπεσαν ως ακρίδες επάνω στους Έλληνες πολίτες.
Οι γραικύλοι και ραγιάδες πολιτικοί της θολοκουλτούρας της τρικομματικής διακυβέρνησης, επιμένουν στη κατάθεση του νομοσχεδίου για τη καταπολέμηση εκδηλώσεων Ρατσισμού, ξενοφοβίας, και εχθροπάθειας, με τη δικαιολογία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, και εγκλημάτων πολέμου. Έτσι εξυπηρετούν τους σκοπούς των μεγάλων αφεντικών της παγκόσμιας Δικτατορίας, της οποίας όργανα είναι οι ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, και οι τοπικές κυβερνήσεις-νομαρχίες, πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων!
Για τη γενοκτονία των Ελλήνων που σήμερα διαπράττεται, διά της λαθρομεταναστεύσεως, δεν ενδιαφέρονται.
Το νέο νομοσχέδιο δεν προβλέπει τη προστασία των Ελλήνων που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.
Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πόλωση μέσα στην ήδη διχασμένη Ελληνική κοινωνία.
Στο εν λόγω νόμο, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο το οποίο να αναφέρεται στην τιμωρία των ενόχων, για ρατσισμό και εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, και για αλλοίωση ιστορικών γεγονότων που έχουν να κάνουν με την ιστορική πορεία του Ελληνισμού.
Το νομοσχέδιο προβλέπει αυστηρές ποινές σε όποιον με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει , προκαλεί, ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.
Το νομοσχέδιο δεν προβλέπει τίποτε για τη κατάληψη της πατρίδας μας από λαούς, χρώματα, φυλές, θρησκείες, και γλώσσες!
Αυτό δεν είναι φιλοξενία, αλλά εισβολή και κατάληψη…
Τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου», είναι κόμματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των Κοσμοκρατόρων!
Ο Ρατσισμός, η ξενοφοβία, και η καλλιέργεια εχθροπάθειας, ήταν έννοιες ξένες από την Ελληνική κοινωνία.
Οι Έλληνες από την αρχαιότητα σέβονται τον φιλοξενούμενο ξένο.
Μη ξεχνάτε το «Ξένιο Ζεύ-Δία»…
Το Ρατσισμό, τη ξενοφοβία, και τη καλλιέργεια εχθροπάθειας,
δημιούργησαν οι πολιτικοί πράκτορες της παγκόσμιας Δικτατορίας, προς εξυπηρέτηση των διεθνών κατακτητικών πολιτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου
Email: ant.grypaios@gmail.com
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!