Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Το μνημόνιο σκοτώνει την Εθνική Άμυνα: Αποκαλύψεις από τους Αρχηγούς Γ.Ε.Ν. και Στόλου - ΒΙΝΤΕΟ

Η απόλυτη δικαίωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής ήλθε δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, αναφορικά με τις εγκληματικές επιπτώσεις της εφαρμογής του μνημονίου στη  Εθνική Άμυνα της χώρας.

Είδαμε λοιπόν σε τηλεοπτική εκπομπή, να μιλούν ο πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης και ο πρώην Αρχηγός Στόλου Κ. Μαζαράκης, για την τραγική κατάσταση που περιήλθε το Πολεμικό Ναυτικό εξαιτίας του μνημονίου, επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς,  τη Χρυσή Αυγή για όλες τις καταγγελίες της, οι οποίες μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες, εκφράζουν την αγωνία ενός Έθνους που προσπαθούν να το αφανίσουν. Οι δύο Ανώτατοι Αξιωματικοί απέδωσαν την κατάσταση με σαφήνεια και κατηγορηματικότητα. Ότι εξαιτίας των αδηφάγων παγκόσμιων τοκογλύφων, οι οποίοι λεηλατούν στην κυριολεξία την πατρίδα μας, δια μέσου του εθνοκτόνου μνημονίου, πραγματοποιείται  συστηματική αποδιοργάνωση  του Πολεμικού Ναυτικού, και κατ επέκταση των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό να πλήξει το αξιόμαχό τους....


Χωρίς Όπλα, χωρίς Ηθικό, χωρίς Ασκήσεις δεν μπορεί να υπάρξει Εθνική Άμυνα. Το γνωρίζουν πολύ καλά τα κοράκια του διεθνούς σιωνισμού και το εφαρμόζουν όσο καλύτερα γίνεται δίνοντας τις εντολές στους πρόθυμους υποτακτικούς της συγκυβέρνησης. Ευχόμαστε η κατάσταση να αλλάξει γιατί στο βάθος εξυφαίνεται Εθνική προδοσία. Ας το έχουν υπόψη τους οι κυβερνώντες και ας διδαχθούν από την ιστορία «Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον προδότη ουδείς».

O Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ως τον πραγματικό και μοναδικό εγγυητή της ελευθερίας του Λαού μας και της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας του Έθνους μας. Και εντός του κοινοβουλίου ο Αρχηγός του Κινήματος έδωσε το στίγμα και τη θέση μας λέγοντας «Ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε ένα ευρώ λιγότερο για την Εθνική Άμυνα της χώρας. Το μνημόνιο δεν μπορεί να καθορίζει τα θέματα Εθνικής Ασφαλείας της χώρας».πηγηΟλόκληρη η εκπομπή ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: "ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ, ΗΘΙΚΟ KAI ΑΣΚΗΣΕΙΣ..." - Μπουρλότο από τ.Α/ΓΕΝ & Αρχηγό Στόλου: "Κάνουμε τους Τούρκους να νιώθουν νικητές".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!