Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Τεχνητή η θανατηφόρα γρίπη στην Κίνα - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

 Ο ιός της γρίπης

Την έντονη αντίδραση επιστημόνων από όλο τον κόσμο προκάλεσε η δημιουργία ενός νέου θανατηφόρου στελέχους της γρίπης που κατασκεύασαν προσχεδιασμένα στο εργαστήριο κινέζοι ερευνητές. Αν και το πείραμα που έκαναν δεν ξέφυγε από τα επιστημονικά όρια, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, οι συνάδελφοί τους προειδοποιούν πως «η δημιουργία και μόνο ενός τόσο επιθετικού στελέχους θέτει το πείραμα εκτός των ορίων ασφάλειας για τον παγκόσμιο πληθυσμό»...Η συνήθης τακτική
Η κατασκευή νέων ιών στο εργαστήριο είναι μια συνήθης τακτική και χρησιμοποιείται ώστε να «προβλεφθεί η φύση». Η τακτική που ακολουθείται σε τέτοιου είδους πειράματα είναι να προσπαθήσουν να προβλέψουν την εξελικτική πορεία ενός στελέχους ιού μέσα στη φύση για τα επόμενα πέντε χρόνια, να δημιουργήσουν το αντίστοιχο στο εργαστήριο, ώστε ακολούθως να φτιάξουν και το αντιιικό φάρμακο ή εμβόλιο για να αποφευχθεί πανδημία με πολλούς νεκρούς. Ο τελικός στόχος δηλαδή είναι η πρόληψη.
Οι Κινέζοι, ορμώμενοι από τα δύο πιο πρόσφατα και επικίνδυνα στελέχη του ιού της γρίπης, αυτό της νέας γρίπης (Η1Ν1) και της γρίπης των πτηνών (Η5Ν1), αποφάσισαν να τα συνδυάσουν και να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό και εύκολα μεταδοτικό νέο ιό της γρίπης. Ποιο ήταν το σκεπτικό τους;
Το στέλεχος Η1Ν1 μεταδίδεται πολύ εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα θανατηφόρο και τα υπάρχοντα φάρμακα το σκοτώνουν. Από την άλλη, το Η5Ν1 δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά μόνο από πτηνό σε άνθρωπο. Οταν όμως κάποιος το κολλήσει, έχει 60% πιθανότητες να πεθάνει.

Το νέο στέλεχοςΟι κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα νέο στέλεχος που έχει τη μεταδοτικότητα του Η1Ν1 και την επικινδυνότητα του Η5Ν1, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκαναν σε γουρούνια και τα αποτελέσματα που δημοσίευσαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Science».

Επιδημιολόγοι και ιολόγοι υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους πειράματα χρειάζονται πολύ καλύτερο σχεδιασμό και μέτρα ασφαλείας λόγω των «επιθετικών ιών που δημιουργούνται στο εργαστήριο» και δεν μπορούν να φυλάσσονται απλώς σε ένα κτηνιατρικό εργαστήριο. «Απόλυτη ανευθυνότητα» καταλογίζει στους Κινέζους ο λόρδος Μέι της Οξφόρδης και πρώην πρόεδρος της Βασιλικής Ιατρικής Ακαδημίας. «Ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν τον επιθετικό ιό για να αναπτύξουν φάρμακα και εμβόλια. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τους ώθησε η τυφλή φιλοδοξία που έχουν, δίχως καμία αίσθηση του τι δύνανται να προκαλέσουν», εξηγεί ο ίδιος.
Για τον Σιμόν Γουάνι-Χόμπσον από το Ινστιτούτο Παστέρ και άλλους σημαντικούς ερευνητές, το παγκόσμιο πεδίο της έρευνας ιών δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε, γι' αυτό και ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι ειδικοί να παρασκευάσουν εμβόλιο πριν από την εμφάνιση κάποιου ιού με τη μορφή επιδημίας.

Πηγή: www.tovima.gr
aneksigita-fainomena.blogspot.gr


http://www.awakengr.com/2013/05/blog-post_8.html#ixzz2SmY8rZYJ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ " END " ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ " ΣΤΟ FACEBOOK... ):


---[ ( ΠΡΟΣΟΧΗ --- ΠΡΟΣΟΧΗ --- ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ' ΓΡΙΠΗΣ " Η7 --Ν9 " , ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ !!! , ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ . ---
Η Ο.Ε.Α. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ " ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ " ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ' ---
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΟΥ' " Η7--Ν9 " ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟΥ ΙΟΥ' ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ "ΑΕΡΟΒΙΟΥ Ε'ΜΠΟΛΑ " ( ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 95% ΕΩΣ 99 % ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ' ) , ΕΦΕΥΡEΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΣΑΤΑΝΑ' ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ , ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ , ERRIC PIANKA , ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΩΣ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ , ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΗΤΟΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ , ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΠΟ'ΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΧΛΩΡΟΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ Η ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΧΛΩΡΟΦΥΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΗΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ) ]
.....

ΠΗΓΗ:http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/05/end-facebook.html
kerberos-hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!