Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

«Εισβολή» 45.000 Τούρκων στο Καστελλόριζο

Με τον τίτλο «Στο ελληνικό νησί των 400 ατόμων θα μεταβούν 45.000 Τούρκοι», η τουρκική εφημερίδα Vatan επιχειρεί να περιγράψει το ενδιαφέρον για επισκέψεις τουριστών από την Τουρκία στο Καστελλόριζο. Βέβαια οι 45.000 τουρίστες που αναμένονται στο νησί δεν θα είναι μόνο Τούρκοι αλλά και πολίτες της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Καζακστάν, της Γεωργίας και των άλλων χωρών του Καυκάσου, που δεν είναι μέλη της ΕΕ.

Οι τουρίστες αυτοί -πέρυσι ήταν 15.000- με τις νέες διευκολύνσεις που εξασφάλισε η Ελλάδα από την ΕΕ (Σένγκεν) θα παίρνουν θεώρηση (βίζα) στην είσοδο στο Καστελλόριζο. Παλαιότερα, για την μετάβαση στο Καστελλόριζο από την απέναντι Τουρκία , οι εν λόγω πολίτες, έπρεπε να εξασφαλίζουν θεώρηση από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Σμύρνη...


Η εφημερίδα γράφει ότι απέδωσαν τελικά αποτελέσματα οι ενέργειες των τουριστικών πρακτόρων από το Κας, κκ Οκάν Καχραμάν και Εργκούν Ερντογάν και του Έλληνα τουριστικού πράκτορα, κ. Κώστα Παπούτη, όσον αφορά τις διευκολύνσεις θεωρήσεων. Οι τουριστικοί πράκτορες μίλησαν με τον Αντινομάρχη της περιοχής Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και ζήτησαν να γίνουν διευκολύνσεις θεωρήσεων πολιτών της Τουρκίας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Καζακστάν, της Γεωργίας και των άλλων χωρών του Καυκάσου, που δεν είναι μέλη της ΕΕ.

Ο κ.Καν Καχραμάν, ιδιοκτήτης της τουριστικής εταιρείας «Καχραμανλάρ», είπε ότι το 2012 μετέβησαν από το Κας, στο Καστελλόριζο, 15.000 τουρίστες και ότι τώρα, με τις διευκολύνσεις που άρχισαν ο αριθμός αυτός αναμένεται να φθάσει τις 45.000.

Να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι έχουν ζητήσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Καστελλορίζου και τις ελληνικές αρχές να επιτραπεί η χρήση του αεροδρομίου του νησιού προκειμένου να προσγειώνονται εκεί αεροπλάνα με τουρίστες που θέλουν να πάνε απέναντι στην Τουρκία. Και αυτό διότι στο Κας δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος.


Πηγή: On Alert.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!