Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Η NESTLE ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Πρόσφατα σχόλια από την Nestle CEO και τον Peter Brabeck υπονοούν ότι το νερό του κόσμου θα έρθει σύντομα υπό τον έλεγχο των εταιρειών, όπως η δική του. Ο Brabeck ισχυρίζεται ότι το νερό δεν είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά θα πρέπει να διοικείται από ανθρώπους των επιχειρήσεων και των διοικητικών οργάνων με τρόπο που να στηρίζει τον πλανήτη

Σε συνέντευξη του, ο Brabeck διατυμπανίζει ότι η εταιρεία του είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, με πάνω από 65 δισ. ευρώ κέρδος κάθε χρόνο. Ο ίδιος υποστηρίζει με υπερηφάνεια ότι εκατομμύρια ανθρώπων εξαρτώνται από αυτόν και την παρέα του. 

Μήπως αυτός ο τύπος νομίζει ότι είναι θεός;Ποιος ελέγχει την τιμή του νερού;  Ο Brabeck στηρίζει τα σχέδια βιωσιμότητας του για το γεγονός ότι το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού ενδέχεται να αντιμετωπίσει ελλείψεις σε νερό μέσα σε 15-20 χρόνια. Με τον έλεγχο της τιμής του νερού, ο Brabeck πιστεύει ότι μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την έλλειψη τροφίμων και νερού τα επόμενα χρόνια.
Προτείνει ο Brabeck, με την απειλή των μελλοντικών ελλείψεων νερού, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί από όλους τους ανθρώπους η φυσική ελευθερία τους στο νερό.
Συνεχίζοντας ο  Brabeck της Nestle είπε ότι θα μπορούσε να προστατεύσει την ΓΤΟ γεωργία. Είπε δηλαδή ότι τα βιολογικά τρόφιμα "δεν είναι και τα καλύτερα" και ότι τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα είναι απολύτως ασφαλές και δεν προκαλούν ασθένειες. Με αυτή τη φιλοσοφία, η οικονομία Brabeck θα κόψει την βιολογική γεωργία από την παροχή νερού και θα αφήσει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα να βασιλεύουν πάνω από τους ανθρώπους.

atheatignosi.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!