Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Δελφοί-Σιών... τελική ευθεία!

΄Ισως κατάλαβα, ακούγοντας κάποιους, πολλά γνωρίζοντες. ΄Ισως και να απέχω πολύ από την πραγματικότητα .... Επαφίεμαι στην κρίση σας .... Οι αναγνώστες, κριτές μου! Φτάνει πιά το μουσκεμένο παξιμάδι ... μασήστε!!!!Υπάρχει ένας κόσμος ολόκληρος, όπου διεξάγεται η τελική αναμέτρηση του φωτός με το σκότος. Το σκότος βασιζόμενο στην ύλη και έχοντας μεταδώσει το βασικό συστατικό του υλιστή, που είναι η πλεονεξία, στους οπαδούς του και όχι μόνον, δείχνει να επικρατεί...


Από την αντίθετη όχθη υπάρχουν οι φωτεινές οντότητες με τους δικούς τους, οι οποίοι δεν είναι όλοι εντελώς ξεκάθαροι (καμιά φορά προσπαθούν να κρατήσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη) ... οπωσδήποτε είναι λιγότεροι. Το μαύρο έχει την ιδιότητα να είναι περισσότερο από το άσπρο, ή να φαίνεται. Οι φωτεινοί είναι άσχημα στριμωγμένοι επειδή και λεπτομέρειες τους έχουν ξεφύγει αλλά, το κυριότερο, δεν έχουν από κατασκευής τους «δόλια σκέψη». Οι μελανοί την έχουν κάνει επιστήμη (την δόλια σκέψη και τρόπο ενεργείας).

Οι φωτεινοί των οποίων κάποιο μικρό υποσύνολο ανυπότακτο κατά κανόνα, έχει στοχοποιηθεί υπέρμετρα, με τρόπο που προοιωνίζει την οριστική του εξόντωση, βρίσκονται κάτω από την προστασία των φωτεινών και ειδικά το στοχοποιημένο υποσύνολο που έχει δεχθεί το κύριο βάρος της επιθέσεως των σκοτεινών.Οι σκοτεινοί προστατεύονται και κατευθύνονται, από τις δυνάμεις του σκότους. Οι προστάτες των φωτεινών που διακρίνονται για την αγάπη και καλοσύνη προς τα πλάσματα τους, έχουν την φρόνηση και την σοφία να προσπαθούν να πείσουν τους αντίθετούς τους, διαβλέποντας ότι ο αγώνας των σκοτεινών έχει κριθεί σε βάρος τους, ότι είναι προς το συμφέρον τους να σταματήσουν να προσπαθούν μάταια έναν αγώνα απέλπιδης φθοράς. Περισσότερο καταβάλουν την προσπάθεια αυτή για να μην υπάρξουν καταστροφές ανώφελες άν αναγκασθούν να μεταχειρισθούν βίαιες μεθοδεύσεις.

Το κύριο όπλο των σκοτεινών υπήρξε το χρήμα με οποιαδήποτε μορφή, σε οποιαδήποτε ποσότητα και επ' ωφελεία αμφοτέρων των πλευρών δίνοντάς τους την χαρά της καταστροφής χωρίς να τους ενδιαφέρει η απώλεια ανθρωπίνων ζωών, όπως ακριβώς ενεργούν και σήμερα. Περιβάλλον και ζώντες οργανισμοί δεν βρίσκονται στην σφαίρα των ευαισθησιών τους, που ούτως ή άλλως τις στερούνται. Αγάλλονται από την καταστροφή και τρέφονται από τον τρόμο που προκαλούν στα θύματα τους.

Οι φωτεινοί δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν εντελώς, ότι η μόνη τους διέξοδος και κινητήρια δύναμης που θα τους φέρει στην κορυφή του κύματος σαν νικητές της σύγκρουσης, που έχει πολύ βαθιές χρονικές ρίζες, είναι η στροφή τους και επαναυιοθέτησης αυτού που υπήρξαν οι πρόγονοί τους κάποτε ... Αντιυλιστές και ιδεολόγοι, λάτρεις της Ελευθερίας την οποία είχαν θεοποιήσει και του πνεύματος.' Οχι χρηματοσυλλέκτες και λάτρεις του Μαμωνά προς την οποίαν τους έστρεψαν επιτήδεια, οι υποχθόνιοι αντίπαλοί τους. Πρέπει να αποβάλλουν αυτά με τα οποία τους φόρτωσαν τα τελευταία χρόνια δίνοντάς τους εσφαλμένα πρότυπα ζωής και δημιουργώντας λανθασμένης κατεύθυνσης, γενιές απογόνων, απαίδευτες, στερημένες υψηλών ιδανικών.

Σήμερα βρισκόμαστε στο χείλος του κρημνώδους δρόμου προς την ΄Αβυσσο του σκότους και την υποδούλωσή μας, μη αντιλαμβανόμενοι συνειδησιακά τι μας συμβαίνει, ενώ δίπλα μας υπάρχει κάποια σκάλα απότομη που οδηγεί σε Αβύσσους φωτός. Η επιλογή είναι δική μας. Απαιτείται Λογική που υπηρετείται πιστά από την Κρίση. Η σκοτεινή Λεωφόρος ή η φωτεινή ατραπός; Προσοχή στο κάλεσμα των Σειρήνων ... είναι απατηλό. Ο μεγάλος μας πρόγονος Οδυσσέας μας έδωσε το παράδειγμα μιάς ζωής γεμάτης αγώνα για την επιβίωση του .... Καναπέδες δεν υπήρχαν, τους είχε ο Αντίνοος με την παρέα του.

Αστερίων (Κ.Β.)


diaelefsis.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!