Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Κοπρόσκυλα διαδίδουν τα περί έντασης στις αιμοληψίες - Κανένα επεισόδιο

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και συκοφαντίες από τα... "κοπρόσκυλα" της αριστεράς κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή που σε ανακοίνωση της υποστηρίζει πως η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε χωρις παρατράγουδα...Θύμα συκοφαντίας υποστηρίζει με ανακοίνωση της, πως έπεσε η Χρυσή Αυγή. Στην ανακοίνωση η οργάνωση διαψεύδει τις πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν επεισόδια κατά τη διάρκεια της "ελληνικής" αιμοδοσίας του συνδέσμου σε Τρίπολη και Λάρισα.
Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:


"Απάντηση στους ψεύτες και τους συκοφάντες: Όλα κύλησαν ομαλότατα χωρίς κανένα επεισόδιο. Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το κοινωνικό έργο του Κινήματος.

Μοναδική παραφωνία ο θλιβερός χρηματοδοτούμενος θίασος μίας χούφτας Συριζαίων και ανθελλήνων που δεν τόλμησαν σε καμία περίπτωση να πλησιάσουν ή να παρακωλύσουν τη διαδικασία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ημέρα πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής. Στα νοσοκομεία και τις μονάδες αιμοληψίας ολόκληρης της επικράτειας βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί μέλη, στελέχη, βουλευτές και φίλοι του Κινήματος και έδωσαν αίμα, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φιάλες για την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής, που μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που σε μία δύσκολη, προσωπική στιγμή χρειάστηκαν τη βοήθειά μας.

Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η χείρα βοήθειας που προσφέρουμε σε χιλιάδες Έλληνες έχει κάνει όλα τα κοπρόσκυλα του πολιτικού συστήματος να λυσσάξουν. Όλοι αυτοί, που δεν έχουν προσφέρει ποτέ το παραμικρό σε συμπολίτες τους, αντιδρούν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή για την πολυποίκιλη κοινωνική προσφορά της. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση ότι:
- Το αίμα που συλλέγει η Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής χαρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες συμπολίτες μας. Ως γνωστόν, κάθε αιμοδότης έχει το δικαίωμα να αποδώσει το αίμα που προσφέρει σε όποιον ασθενή επιθυμεί

- Κανένα απολύτως επεισόδιο δε συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια της πανελλήνιας ημέρας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής. Ας αφήσουν τα ψέματα και τις συκοφαντίες οι μισθοδοτούμενοι από τα αποκόμματα της Αριστεράς.


Αναφερόμαστε ειδικότερα στην αιμοδοσία των Τ.Ο. Λαρίσης και Τριπόλεως, που προσπάθησαν να αμαυρώσουν κάποια θλιβερά υποκείμενα για κομματική προβολή. Και στις δύο περιπτώσεις η αιμοδοσία διεξήχθη κανονικότατα, όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε. Καλούνται όλα τα ΜΜΕ να πάψουν να αναπαράγουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που διαδίδουν τα επιδοτούμενα κοπρόσκυλα της άκρας αριστεράς, που ενδιαφέρονται μόνο για το μισθό που τους παρέχουν αφειδώς τα κρατικά ταμεία".

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!