Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

4ο Σενάριο: Η Εξωγήινη Αποκάλυψη... Έρχεται στην εθνική λέσχη τύπου στην Ουάσιγκτον [Βίντεο]

Μια εκδήλωση με ιστορικές συνέπειες θα διεξαχθεί στην εθνική λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαίου 2013. Εκείνη την περίοδο τουλάχιστον 40 ερευνητές και στρατιωτικοί / υπηρεσίας μάρτυρες θα καταθέσουν για τριάντα ώρες, πάνω από πέντε ημέρες ενώπιον πρώην μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών ...

 
 Η ακρόαση του πολίτη για την αποκάλυψη εξωγήινης παρουσίας που δεσμεύει την ανθρώπινη φυλή, θα προσπαθήσει να επιτύχει ό, τι το Κογκρέσο απέτυχε να πράξει για 45 χρόνια - να αναζητήσουν τα πραγματικά περιστατικά γύρω από το πιο σημαντικό θέμα σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Αλλά φυσικά, να ασκήσει πιέσεις για την "αποκάλυψη" σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για να "αποκαλύψει", το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Και να οργανώσει μια έγκυρη «ακρόαση» όπου θα ερωτηθούν οι μάρτυρες ενόρκως, το οποίο φυσικά δεν θα συμβεί, αφήνοντάς τους ελεύθερους να κατασκευάσουν όσο θέλουν χωρίς να φοβούνται τις επιπτώσεις. Τα πέντε πρώην μέλη του Κογκρέσου πληρώνονται $ 20,000 ο καθένας για να συμμετάσχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία.

"Ο πρώην γερουσιαστής της Αλάσκα και υποψήφιος πρόεδρος Mike Gravel συμμετέχει σε ένα φόρουμ που προσπαθεί να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη γη "

Το σχέδιο με τους δήθεν εξωγήινους "τέταρτο σενάριο" (τόμος 32 Γιατί και πώς ζούν ανάμεσα μας) αν εφαρμοστεί, θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, και κυρίως το ανθρώπινο γένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!