Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Απίστευτο !!! - Κατάσχεση οικίας για οφειλή 2.790€ από τη Δ.Ο.Υ Κηφισιάς

Οι ιστορίες καθημερινής τρέλας δυστυχώς φαίνεται να είναι ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει μάστιγα, δίχως ίχνος υπερβολής, μεσούσης μάλιστα της οικονομικής κρίσης που βιώνουν σχεδόν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ακόμα και στο "πλούσιο" ,όπως θέλουν μερικοί να υποστηρίζουν, προάστιο της Κηφισιάς.

Έτσι λοιπόν, μόνο ως ιστορία καθημερινής τρέλας μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός οτι η Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, μέσω επίσημου έγγραφου που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή σε φορολογούμενο συμπολίτη μας (ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι άπορος έχοντας μάλιστα και σχετικό πιστοποιητικό από τον Δήμο Κηφισιάς) στις 4/4/2013, βγάζει "στο σφυρί"...

εντός των επομένων ημερών το διαμέρισμα του 1ου οροφου, συνολικού εμβαδού 93 τ.μ.,  στο οποίο διαμένει,  για την αστρονομικη (φυσικά και είναι ειρωνικός ο χαρακτηρισμός) οφειλή των 2790.87€, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από το έγγραφο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας...

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. παρέμειναν ανένδοτοι στην αρχική τους θέση, λέγοντας ότι δε μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα κι ότι οι νομικές διαδικασίες έχουν κινηθεί...

Από πλευρά μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως μέσο ενημέρωσης, είναι να διαδώσουμε την κραυγή αγωνίας του συμπολίτη μας, μήπως και ιδρώσει κάποιο αυτί... πριν να είναι πλέον αργά.

Τα σχόλια δικά σας !!!kifissia24
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ Δ'ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΣΟ-ΛΑΚΟ-ΓΛΑΝΑΡΙΑΣ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/2790.html
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!