Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Περισσότερες από 1.500 οι υπογραφές στήριξης του διοικητή Χ. Τετράδη.

 Περισσότερες από 1.500 υπογραφές στήριξης για το πρόσωπο και το αξίωμα του διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου Χαράλαμπου Τετράδη συνοδεύουν την επιστολή που στάλθηκε στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ και στον Αστυν. Διευθυντή Κορινθίας κο Λ. Κολαίτη.
Οι υπογραφές προέρχονται από δημότες, αιρετούς, συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά ακόμη και μαθητών.
Και είναι σίγουρο ότι αυτές οι υπογραφές εκπροσωπούν σχεδόν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής (με εξαίρεση κάποια καλόπαιδα εκεί στην Ιάσονος), αφού το ήθος, η προσωπικότητα, αλλά και το έργο του Μπάμπη Τετράδη, δεν αμφισβητούνται.
Δείτε την επιστολή που συνοδεύει τις υπογραφές: Είμαστε δημότες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και απευθυνόμαστε σε σας για να σας καταστήσουμε κοινωνό της κοινής γνώμης της συ­ντριπτικής πλειοψηφίας του Δήμου μας, σχετικά με τον Αξιωματικό σας κ. Χαράλαμπο Τετράδη, Διοικητή
του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τον οποίο θέσατε σε διαθεσιμότητα. Είναι αυτονόητο πως γνωρίζετε τον χαρακτήρα, το ήθος, το ύφος, το έργο, καθώς και την εν γένει προσω­πικότητα του κ. Τετράδη....
Όμως, από την πλευρά μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε πως ο κ. Τετράδης θα μπορούσε να είχε προταθεί για να βραβευτεί ως πρότυπο άψογης συμπεριφοράς προς εμάς, τους πολίτες, χωρίς να υστερεί προς τούτο και το υπόλοιπο προσωπικό του Αστυνομικού μας Τμήματος. Όλα αυτά τα χρόνια, που ο κ. Τετράδης υπηρετεί στο Δήμο μας, έχει διαγραφεί ο όρος αστυνομική βία από το λεξικό της καθημερινότητας μας.
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος, με επικεφαλής τον κ. Τετράδη, χαρακτηρίζονται από την άοκνη προσπά­θεια για πρόληψη της εγκληματικότητας, την ευ­γένεια, το χαμόγελο, τη διάθεση για εξυπηρέτηση, σ'ένα περιβάλλον που πλήττεται καθημερινά από την κοινωνική και οικονομική κρίση και στιγματίζε­ται από βίαιες συμπεριφορές ατόμων.
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος, με επικεφαλής τον κ. Τετράδη, καίτοι αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων, λόγω έλλειψης προσωπικού,  περιπολικών και λοιπών μέσων, υπηρέτησαν και υπηρετούν συνειδητά τον πολίτη και μάχονται, με τα  όποια μέσα διαθέτουν για την καταπολέμηση της  εγκληματικότητας.       Οι σχέσεις Αστυνομίας-Κοινωνίας απαιτούν πάντα λεπτές ισορροπίες για να μην διαταράσσονται. Ο κ. Τετράδης, αντιμετώπιζε τα όποια ζητήματα αστυνομικής φύσεως με ευρύτητα σκέψεως, λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον του τόπου, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότη­τας και αποφεύγοντας ταυτόχρονα να προκαλέσει την αγανάκτηση κατοίκων και επισκεπτών-τουριστών, ειδικά κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Αναφορικά, με τα γεγονότα της ντροπής, που συνέβη­σαν στην πόλη μας, την 25η Μαρτίου 2013, είμαστε πε­πεισμένοι ότι έχετε τεκμηριωμένη γνώμη για τα αίτια και τις αφορμές των γεγονότων. Επίσης είμαστε πεπεισμένοι ότι έχετε αντιληφθεί πως η αυθόρμητη χειρονομία του κ. Τετράδη, κατά την κατάθεση στεφάνων, αποτελεί προσωπική διαμαρτυρία για τα γεγονότα της ντροπής που είχαν διαδραματιστεί πριν λίγη ώρα και μάλιστα σε βάρος, τόσο της σωματικής ακεραιότητας μαθητριών και μαθητών, όσο και της δικής του, καθώς και για τον εμπαιγμό και τη διαρκή υποκρισία της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Τετράδης υπήρξε το εξιλαστήριο θύμα των τοπικών πολιτικών σκοπιμοτήτων για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Γι' αυτό Δημότες, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και μαθητές εκφράζουν τη συμπα­ράσταση τους ποικιλοτρόπως, αν και γνωρίζετε πως ιδιαίτερα η μαθητική κοινότητα δεν εκφράζεται θετικά για τους Αστυνομικούς.
Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει στη συνείδηση μας τους πρωταίτιους των επεισοδίων. Εάν η Πολιτεία και η Αστυνομία είχαν σχετική αρμοδι­ότητα, στη θέση του κ. Τετράδη θα έπρεπε να είχαν θέσει τους ηθικούς αυτουργούς των πρωτοφανών γε­γονότων, που εκδηλώθηκαν σε λάθος ημέρα και τόπο και τα οποία αμαύρωσαν το Δήμο μας και την ένδοξη Ελληνική ιστορία. Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Προσαρτώνται καταστάσεις με τα ονοματεπώνυμα μας και τις υπογρα­ φές μας, επιστολές, καθώς και σχετικά δημοσιεύματα του  ηλεκτρονικού τύπου και εφημερίδων για τα όσα συνέβησαν.
Πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!