Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

O Ζιαζιάς στην συγκέντρωση! Τι είπε ο Τσουκαράκης που εμφανίστηκε με στολή.ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ που υπέβαλε την παραίτησή του λέγοντας όχι στις παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας στις κρίσεις του Ιουλίου, ο στρατηγός Κώστας Ζιαζιάς, θα είναι παρών στην συγκέντρωση των στρατιωτικών στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλάϊ του άλλους δύο πρώην Α/ΓΕΣ!

Η απόφαση του στρατηγού να δώσει το παρόν στην μεγάλη συγκέντρωση έγινε γνωστή λίγο μετά από την πολύ σκληρή ομιλία του διαδόχου του Κώστα Γκίνη στη Σχολή Ευελπίδων. Ο κ.Γκίνης επί της ουσίας κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι αντιμετωπίζουν επιπόλαια -τουλάχιστον- την εθνική ασφάλεια της χώρας! Οι συζητήσεις για όσα έγιναν στις κρίσεις του στρατού ήδη έχουν φουντώσει και το Onalert θα έχει σύντομα την πλήρη εικόνα των “φάουλ” που έχουν γίνει...


Η παρουσία τριών Αρχηγών ΓΕΣ, και πρωτίστως του Κ.Ζιαζιά ο οποίος με την παραίτησή του έχει γίνει σημείο αναφοράς στο στράτευμα ,δίνει ασφαλώς μεγάλη δυναμική στην συγκέντρωση και όχι μόνο: μην ξεχνάμε ότι ο στρατηγός κατεβαίνει σε μια διαδήλωση απόγνωσης, όπου εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουν αποφασίσει να παραστούν με τη στολή παρά την απειλητική διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκου. Και είναι απάντηση στο “ακροδεξιό” παρασκήνιο που μέσω δημοσιευμάτων και μηνυμάτων απειλεί στην ουσία τους στρατιωτικούς που συμμετέχουν.

Η συμβολική παρουσία Ζιαζιά είναι αποστομωτική απάντηση σ΄ όσους πιστεύουν ότι το πραγματικά εκρηκτικό κλίμα που έχουν προκαλέσει τα κυβερνητικά μέτρα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ,μπορεί να εκτονωθεί μόνο με λόγια παρηγοριάς ή με απειλές και συμπεριφορές που όπως συνηθίζουμε να λέμε “θυμίζουν άλλες εποχές”.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!