Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Μια μέρα θα βρούμε κλειστά τα ΑΤΜ και θα μας πουν ότι όλοι θα κάνουμε συναλλαγές με κάρτες υποχρεωτικά!!

 Αυτά που κάνουν τώρα στην Κύπρο είναι ένα μέρος του πειράματος της κατάργησης του χρήματος με τη μορφή που το ξέρουμε μέχρι σήμερα.Διάλεξαν την Κύπρο που είναι μικρό κράτος και ελέγχεται η κατάσταση.


Οι Κύπριοι επηρεασμένοι από την Αγγλοσαξονική νοοτροπία δεν είναι τόσο υποψιασμένοι όσο οι Έλληνες. Να γιατί στην Ελλάδα δεν τόλμησαν να κλείσουν τα ΑΤΜ ούτε μια μέρα παρόλη την ένταση που είχε η κρίση εδώ. Μια μέρα θα βρούμε κλειστά τα ΑΤΜ και θα μας πουν ότι όλοι θα κάνουμε συναλλαγές με κάρτες υποχρεωτικά...


Έτσι θα πιάσουν το μαύρο χρήμα ( το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν ). Το σχέδιο βασίζεται στο τρίπτυχο : πρόβλημα – αντίδραση – λύση . Ο γνωστός Νόαμ Τσόμσκι αναλύει την τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων.

Αυτή η τεχνική ονομάζεται επίσης «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Πρώτα δημιουργείτε ένα πρόβλημα, μια «έκτακτη κατάσταση» για την οποία μπορείτε να προβλέψετε ότι θα προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση του κοινού, ώστε το ίδιο να ζητήσει εκείνα τα μέτρα που εύχεστε να το κάνετε να αποδεχτεί. Για παράδειγμα: αφήστε να κλιμακωθεί η αστική βία, ή οργανώστε αιματηρές συμπλοκές, ώστε το κοινό να ζητήσει τη λήψη μέτρων ασφαλείας που θα περιορίζουν τις ελευθερίες του.

Ή ακόμη: .. δημιουργήστε μια οικονομική κρίση για να κάνετε το κοινό να δεχτεί ως αναγκαίο κακό τον περιορισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων και την αποδόμηση των δημοσίων υπηρεσιών. Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού φακελώματος, κάτω από το μανδύα του περιουσιολογίου, απ’ότι φαίνεται θα χρησιμοποιήσουν το ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα επιμένει σε αυτό. Είναι βαθιά νυχτωμένοι οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι με το ηλεκτρονικό φακέλωμα θα πιάσουν τους φοροφυγάδες. Τρανταχτό παράδειγμα η Λίστα Λαγκάρντ που είχε τη μορφή ηλεκτρονικού αρχείου. Η λαμογιά ελεγχεται καλύτερα όταν είναι ηλεκτρονική.

Ο δρόμος για να πάρει τον απόλυτο έλεγχο η Ελίτ περνάει μέσα από τον ηλεκτρονικό έλεγχο των πάντων : http://www.smirkingchimp.com/thread/ted-rall/33387/next-digital-totalitarianism-the-conspiracy-to-abolish-cash Μόνο αν αποδοθεί δικαιοσύνη έχουμε ελπίδα…. Bluesky4u olympia

greeknation.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!