Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ.ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.Τα γεγονότα στις Σκουριές δεν ήταν προβοκάτσια.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ..

ΜΆΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΏΝ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΆΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΕΚΑΝΕ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
«Έχουμε φύγει από την θεωρία και έχουμε μπει στην πράξη, την δράση, την επανάσταση», ανέφερε η ηγετική μορφή του αγώνα κατά των Χρυσωρυχείων στην Ελλάδα Τόλης Παπαγεωργίου.
Ο κ. Παπαγεωργίου, που παραβρέθηκε στην Κομοτηνή για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ χαρακτήρισε τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής «έσχατες δράσεις των τοπικών κοινωνιών, όταν η νομιμότητα έχει εξαφανιστεί».
«Εμείς στην Χαλκιδική, πολύ απλά και ήρεμα, δηλώσαμε στην εταιρία και στην κυβέρνηση, η κοπή ενός δέντρου, το μπάζωμα των ρεμάτων που είναι η ζωή μας, η καταστροφή του τόπου μας είναι casus belli ... με ότι αυτό σημαίνει», κατέληξε.
Ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Θρακιωτών και σημείωσε πως «όποτε κι αν μας χρειαστείτε εμείς θα είμαστε εδώ, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο να πούμε ότι καθόμαστε σ' αυτόν τον αγώνα.
Σ' αυτόν τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι όρθιοι».
Δείτε το βίντεο.... πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!