Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Οι ρατσιστικές επιθέσεις αποδείχθηκαν εγκληματικότητα αφρικανών.. Αφρικανός μεταμφιεζόταν σε λευκό και έκανε ληστείες στο Λονδίνο!!

 Οι ρατσιστικές επιθέσεις αποδείχθηκαν εγκληματικότητα αφρικανών..

Ο Henley Stephenson 41 ετών, ξέφευγε από την αστυνομία για περισσότερο από 10 χρόνια χάρη σε μια εξαιρετικά αληθοφανή μάσκα από λάτεξ, που τον έκανε να μοιάζει με λευκό skinhead. Οι Αξιωματικοί της αστυνομίας ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος που καταζητούσαν ήταν στην πραγματικότητα μαύρος, όταν επιτέλους έπιασαν τον Stephenson μετά από μια σειρά από ένοπλες επιθέσεις που χρονολογούνται από το 1999...


Η αστυνομία πιστεύει ότι η μάσκα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και ζήτησαν από τους συναδέλφους τους να εξετάσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν έναν λευκό εθνικιστή skinhead!! Η μάσκα αγοράστηκε από το ίδιο κατάστημα στο Covent Garden από το οποίο αγοράστηκαν και οι μάσκες των ληστών που πραγματοποίησαν ληστεία με κλοπιμαία 40 εκατομμυρίων δολαρίων σε κοσμηματοπωλείο της Graff Diamonds στο Λονδίνο.

Η συμμορία του Stephenson συνελήφθη σε μια ενέδρα της αστυνομίας. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο Wood Green ενώ ομολόγησε την ενοχή του για 20 κατηγορίες για ληστείες. Μαζί του καταδικάστηκαν ακόμη δύο Αφρικανοί.

Το παραπάνω πάθημα πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα στα «λαγωνικά» της «αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας» του Δένδια, στα ΜΜΕ της διαπλοκής και στους ‘’συντρόφους’’ της αριστεράς..

xryshaygh.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!