Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Στο "ψιλό" πήραν τον Μπουτάρη τα "αδέρφια" του οι Τούρκοι... για τις κόκκινες κάλτσες και το σκουλαρίκι...!!

 «Ο δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, για την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στην Άγκυρα.


Το εκκεντρικό στυλ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με τις κόκκινες κάλτσες, το σκουλαρίκι στο αυτί και τα τατουάζ του, προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια των Τούρκων.. Ο Γιάννης Μπουτάρης συμμετείχε και στο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rixos της Άγκυρας, και το διοργάνωσαν οι τουριστικές Ενώσεις των δύο χωρών, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ. Στις «κόκκινες» κάλτσες, αναφέρθηκε και η ιστοσελίδα του πρακτορείου IHLAS, με τίτλο : « Επισκέπτης με κόκκινες κάλτσες από την Θεσσαλονίκη».

Ο“δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες” Γιάννης Μπουτάρης, είπε το εξής απίστευτο:

“Θεωρώ τον εαυτό μου αδελφό με τους Τούρκους και εταίρο με τους Ευρωπαίους”.

Πώς μπορεί ο κ. Μπουτάρης να νιώθει αδερφός των Τούρκων που κρατάνε τη μισή Κύπρο; Πώς μπορεί να είναι ειλικρινής φίλος της Τουρκίας και να δείχνει ευαισθησία για την τουρκική ιστορία και τα μνημεία της, ακυρώνοντας την ίδια στιγμή την Κυπριακή Δημοκρατία; Μάλλον ο κ. Μπουτάρης δεν τα πάει καλά με την ιστορία και αγνοεί την εισβολή στην Κύπρο, αγνοεί την παράνομη στρατιωτική κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού, την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελληνοκυπρίων προσφύγων από τους Τούρκους και το σημαντικότερο, το δράμα των συγγενών των αγνοουμένων. Αν δεν τα αγνοεί, με τη στάση του τα επιβεβαιώνει. Φαίνεται πως ο κ. Μπουτάρης δεν βούτηξε βαθιά τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει για τους Τούρκους αδερφούς του…

eglimatikotita.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!