Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Τα …χωριάτικα λουκάνικα περιείχαν …άλογο.

 DNA αλόγου ανιχνεύθηκε σε άλλο ένα προϊόν που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με βάση τα νεότερα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών και ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Πρόκειται για χωριάτικο λουκάνικο με την εμπορική επωνυμία «Nostima» με ημερομηνία παραγωγής 23.2.2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25.3.2013. Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «Σταμπολίδης Ι. & Αφοί Βασιλειάδη ΕΠΕ» με έδρα το 6ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Μάκρης.
Όπως ανέφερε σήμερα, Τετάρτη, σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Ι. Τσάλτας, ως σήμερα έχουν ληφθεί 177 δείγματα...

 Από τα 78 δείγματα για τα οποία έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, τα έξι βρέθηκαν θετικά. Σύμφωνα με τον κ. Τσάλτα, τα θετικά δείγματα θα ελεγχθούν και για παρουσία της μη στεροειδούς αντιφλεγμονώδους ουσίας «φαινυλοβουταζόνη», η οποία έχει ήδη ανιχνευθεί σε χάμπουργκερ στη Βρετανία. Η ουσία θεωρείται επικίνδυνη για τον άνθρωπο.

Όταν κουβαλούν μέρα –νύχτα ανεξέλεγκτες νταλίκες σαπιοκρέατα από την Ε.Ε για την παρασκευή πάσης φύσεως προϊόντων που περιέχουν κρέας είναι λογικό να συμβαίνουν …παρατράγουδα. Ένας θεός ξέρει τι μας έχουν ταΐσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα ονομάζουν χωριατικα, αλλά τα κρέατα είναι ..πρωτευουσιάνικα. 

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!