Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Διαμαρτυρία ενστόλων στη Θεσσαλονίκη

Στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης κατέληξε η πορεία των αποστράτων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, ενάντια στις "πολιτικές λιτότητας" και τις μειώσεις των αποδοχών και των συντάξεων τους.

Νωρίτερα, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση και στην πορεία παραβρέθηκαν και εν ενεργεία αξιωματικοί και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας...

Οι παρευρισκόμενοι στο άγαλμα του Βενιζέλου τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πυροτεχνουργού που έχασε τη ζωή του το πρωί κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης οβίδας σε πεδίο βολής στα Λάβαρα Έβρου, όπου τραυματίστηκαν και δύο ακόμη ένστολοι.

Φτάνοντας στο υπουργείο, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρο Καράογλου και του διαβίβασε τα αιτήματά της, ενώ άλλοι διαδηλωτές ανάρτησαν στη σιδερένια πύλη του την ελληνική σημαία και φώναξαν συνθήματα ενάντια στη «φτωχοποίηση του λαού» και στις περικοπές που προβλέπει το μνημόνιο. Στη συνέχεια, αφού τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, αποχώρησαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟ: thesstoday.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!