Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο από μικροκάμερα στον πυργίσκο Συριακού άρματος καταγράφει το φρικτό "πρόσωπο" του πολέμου...

Τις συγκλονιστικές εικόνες  μέσα από ένα άρμα μάχης  T-72 του συριακού Στρατού έφερε στη δημοσιότητα ο Ρωσόφωνος τηλεοπτικός σταθμός ANNA της Αμπχαζίας. Το υλικό που καταγράφει τις εικόνες...
μέσα από συριακό άρμα μάχης έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια των μαχών στη πόλη Darayya όπου τον Ιανουάριο διεξήχθησαν σκληρές μάχες μεταξύ κυβερνητικών στρατευμάτων και ανταρτών.
Στο βίντεο φαίνεται όλο το μέγεθος της καταστροφής στην πόλη –η οποία πλέον είναι πόλη φάντασμα-  τις ομάδες αρμάτων του συριακού Στρατού να πραγματοποιούν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και τους αντάρτες οπλισμένους με αντιαρματικές ρουκέτες να στοχεύουν τα άρματα μέσα από τα ερείπια...

Οι Σύροι φαίνεται πως έχουν αναπτύξει δικές τους τακτικές μάχης σε κατοικημένες περιοχές με τη χρησιμοποίηση αρμάτων, οι οποίες δεν είναι πάντα επιτυχημένες όπως φαίνεται στο βίντεο από την  προσβολή και  καταστροφή ενός συριακού άρματος.
Η ρουκέτα που το πλήττει τινάζει τον πύργο κυριολεκτικά στον αέρα και από το συγκεκριμένο άρμα δεν πρέπει να υπήρξε κανένας επιζών. Στη συνέχεια το άρμα στο οποίο είναι τοποθετημένη η κάμερα βάλλει κατά του κτιρίου όπου εκτοξεύτηκε η ρουκέτα.  Το βίντεο αναμεταδόθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel 4.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!