Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Εντείνεται το ανθελληνικό κλίμα στην Αλβανία, ερυθρόμαυροι εθνικιστές τρομοκρατούν Ελληνες τουρίστες

Οι  ακραίες εθνικιστικές προβοκάτσιες εις βάρος των Ελλήνων, δεν έχουν τέλος στην Αλβανία. Και δεν γίνεται λόγος μόνον για τις καθημερινές πολιτικές δηλώσεις διαφόρων πολιτικών. Τα τελευταία 24ωρα στον χώρο όπου διαβιεί η Ελληνική Εθνική Μειονότητα καταγράφονται διάφορα περιστατικά που στόχο έχουν να εκφοβήσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου αλλά και να εντείνουν το κλίμα ανθελληνισμού που επικρατεί στην χώρα.

Όπως μας ενημερώνει ανταποκριτής της Aftonomi.gr, δύο λεωφορεία με Έλληνες τουρίστες απ’ την περιοχή της Φλώρινας, που επισκέφτηκαν το Σάββατο την πόλη του Αργυροκάστρου έγιναν μάρτυρες του ανθελληνικού μένους των Αλβανών...


Μια ομάδα αλβανών εθνικιστών κρατώντας μεγάλες αλβανικές σημαίες στα χέρια τους, τους ακολούθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής τους στην πόλη - μουσείο φωνάζοντας προκλητικά συνθήματα κατά της Ελλάδας.

Το τυφλό μίσος δεν επιτρέπει να δουν πως κάποιοι άνθρωποι επισκέπτονται τη χώρα τους και αφήνουν χρήματα. Η έντονη ανθελληνική προπαγάνδα που χρόνια τώρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, έχει δηλητηριάσει για τα καλά την κοινή γνώμη, πράγμα το οποίο θα έχει αρνητικές συνέπειες για το μέλλον…
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!