Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Αρχίζουν τα δυναστικά σχέδια του εωσφόρου, θα μας πολεμήσει μέσα από την πίστη καθώς πολλοί Αρχιερείς θα γίνουν οι μαριονέττες του ψευδοπροφήτη.


Από την τελευταία και συγκλονιστική ομιλία του πατρός Ελπιδίου Βαγιανάκη που έγινε τον Ιανουάριο του 2013, για τα επερχόμενα, με πολλές αποκαλύψεις, επεξηγήσεις και συμβουλές. Δημοσιεύθηκε στις 23 Φεβ 2013 στο you tube. Προσπάθησα να καταγράψω μέχρι και το 18.17 λεπτό, τα περισσότερα από αυτά που ειπώθηκαν είτε σε περιληπτική μορφή είτε μεταφέροντας επακριβώς τις εκφράσεις του πατρός Ελπίδιου.

Η ομιλία του ξεκινάει με την προτροπή να φτίαξουμε μια αλυσίδα προσευχών , για να βοηθηθούμε για τα επερχόμενα καθώς:
.


Η προφητεία είναι μεν μια απόφαση του Θεού αλλά εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε. Αν αλλάξουμε ζωή και μετανοήσουμε τότε ο καλός Θεός θα αλλάξει την απόφαση του.


Υπάρχουν οι προφητείες που δίνονται στον κόσμο μέσα από εκλεκτά παιδιά του Θεού με σκοπό την αφύπνιση των ανθρώπων, όπως η προφητεία του Ιωνά που τον έστειλε ο Θεός να πει στους Νινευΐτες, ότι αν δεν μετανιώσουν για τη ζωή που κάνουν, θα τους καταστρέψει….Παραδόξως οι Νινευΐτες, γιατί ήταν άνθρωποι δύστροποι και σκληροί κατά την άποψη του Ιωνά, άκουσαν το μήνυμα του Θεού και μετανόησαν βάζοντας ακόμα και τα ζώα τους να μετανοήσουν. Ο Θεός βλέποντας τη μετάνοιά τους δεν υλοποίησε την προφητεία του Ιωνά και δεν τους κατέστρεψε.


Όταν όμως η προφητεία είναι τελεσίδικη, όπως με την προφητεία του Λοτ για τα Σόδομα και τα Γόμορρα, δεν δίνει πλέον ο Θεός άλλα περιθώρια στους ανθρώπους και η προφητεία άμεσα επαληθεύεται.Κάποιοι πιστοί λέει ο πατέρας Ελπίδιος, τον περασμένο χρόνο κάνοντας αλυσίδα προσευχής παρακάλεσαν τον Θεό να μετανοήσουμε να πάμε να εξομολογηθούμε για να αναστείλει ο Θεός, ή να υποστείλει τα γεγονότα που είχαν προβλεφτεί για το 2012 και συγκεκριμένα για τον Αύγουστο.


Ο καλός Θεός εισάκουσε τις προσευχές εκείνες και επέτρεψε την αναβολή κάποιων γεγονότων και την υποστολή κάποιων άλλων.


Η πληροφορία ήρθε στα παιδιά εκείνα που έβλεπαν με τα εσωτερικά τους μάτια τους αγγέλους να τους λένε ότι: « ο καλός Θεός άκουσε τις προσευχές σας και θα υποστείλει το κακό και να συνεχίσετε να προσεύχεστε, γιατί αν δεν συνεχίσετε, τότε το κακό και θα επανέλθει και θα είναι πολύ μεγάλο.»


Η πατρίδα μας θα βρεθεί μπροστά σε τρομαχτικά μεγάλο κίνδυνο γιατί έχει γεμίσει από πολλούς ασεβείς ανθρώπους. Σ αυτή τη πατρίδα που κάποτε όλοι δόξαζαν τον Θεό, όλοι αγαπούσαν τον Θεό, όλοι σεβόντουσαν τον Θεό, τώρα έχει πολλούς βλάσφημους που λένε πολλά συκοφαντικά πράγματα για το Πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χρηστού.


Όμως λόγο της δικής μας αφροσύνης, που αντί δηλαδή να ευχαριστούμε και να δοξάσουμε τον Θεό που δεν επέτρεψε τότε να ξεσπάσει επάνω μας το κακό, και να έρθουν πιο γρήγορα τα γεγονότα , αμφισβητήσαμε τις προφητείες καθότι η μετάνοια μας έχει μικρή διάρκεια και επιστρέψαμε σιγά σιγά στην συνηθισμένη αμέλειά μας και στο κακό.Έτσι όμως ο Θεός θα επιτρέψει να δοκιμάσουμε πλέον τη δικαιοσύνη του. Γιατί όση αξία έχει η ευσπλαχνία του άλλη τόση έχει και η δικαιοσύνη του.Λυπάται ο Θεός όταν πολλές φορές οι άνθρωποι παραβλέπουν την ανοχή Του και συνεχίζουν να ζουν με λάθος τρόπο. Καθώς η ανοχή Του Θεού που βγαίνει μέσα από την σπλαχνική καρδιά Του τελικά δεν μας βοηθάει. Γιατί αντί να χαιρόμαστε την αγκαλιά Του Θεού, καταλήγουμε στην αγκαλιά του εωσφόρου. Γι αυτό θα επιτρέψει τώρα να δοκιμάσουμε την δικαιοσύνη Του για να παραμείνουμε στην αγκαλιά Του.Αν δεν μετανοήσουμε έγκαιρα, αν δεν αλλάξουμε ζωή αν δεν κάνουμε μια μεγάλη αλυσίδα προσευχής όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά σε όλον τον κόσμο, όπου υπάρχουν άνθρωποι πιστοί , να τον παρακαλέσουμε ν αλλάξει την απόφασή Του, θα βρεθούμε παγκοσμίως μπροστά σε κινδύνους τόσο μεγάλους, που μας είναι αδύνατο να φανταστούμε."Μετά από την ενθρόνιση του καινούργιου πάπα που θα εγκαθιδρυθεί σαν ηγέτης της εκκλησίας των καθολικών και στο μέλλον σαν αρχηγός της πανθρησκείας ,


(γιατί ο ψευδοπροφήτης θα είναι αρχηγός πανθρησκείας).


Αυτό επιθυμούν οι σκοτεινοί κύκλοι του εωσφόρου, να χρησιμοποιήσουν δηλαδή τον ηγέτη της καθολικής εκκλησίας σαν ηγέτη της πανθρησκείας και αυτός θα είναι ο ψευδοπροφήτης.


Τότε η φύση θα επαναστατήσει.


Απο την πρόσφατη επικαιρότητα:


21-2-2013

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Πάπας Βενέδικτος ο ΙΣΤ΄ πρόκειται να παραιτηθεί, ένας κεραυνός χτύπησε τον τρούλο του Άγιου Πέτρου.

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/279050/apisteyto-keraynos-ston-agio-petro-meta-tin-paraitisi-toy-papa#ixzz2LlFiX38g
Ήδη έχει αρχίσει να επαναστατεί.
Απο την πρόσφατη επικαιρότητα:Απο την πρόσφατη επικαιρότητα:


22/02/2013

Ο μεγαλύτερος κατακλυσμός από το 1961 στην Αθήνα!

http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=169205&artTitle=o_megalyteros_kataklysmos_apo_to_1961_stin_athina
Μια αλυσίδα φυσικών και αφύσικων γεγονότων, θα αλλάξει τη δομή της γης. Θα βλέπετε πράγματα σε γη και ουρανό που θα σας εκπλήσσουν και θα λέτε: μα καλά είναι φυσικά τώρα αυτά τα πράγματα;

Ο ουρανός με ασυνήθιστα γεγονότα και η γη με φυσικές καταστροφές.
Από κατακλυσμούς από σεισμούς από παράξενες χιονοθύελλες από χαλαζοθύελλες. Θα βλέπετε χαλάζι σαν το μπαλάκι του γκολφ να πέφτει και να καταστρέφει."
Απο την πρόσφατη επικαιρότητα:
22/02/2013 |
Καταιγίδα – χαλάζι στην Αττική – Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους – Διακοπή ρεύματος

http://www.axortagos.gr/omos-afto-xalazi-epese-stin-athina_2.html


Η φύση θα επαναστατήσει γιατί δεν θα ανέχεται τον ψευδοπροφήτη που στο όνομα δήθεν του αληθινού Χρηστού, θα φέρνει τεράστιες αλλαγές και θα καταστρέφει πολλές ψυχές που θα τις στέλνουν στον Άδη.

Αρχίζουν τα δυναστικά χρόνια του εωσφόρου, καθώς θα πολεμήσει τον άνθρωπο μέσα από την πίστη.
Γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα στα βάθη της καρδιάς μας ριζωμένη τη θρησκεία. Όλοι πιστεύουμε στην ύπαρξη ενός Θεού, ανεξάρτητα αν ο άλλος την πιστεύει έτσι και ο άλλος αλλιώς.
Θα χρησιμοποιήσει ο εωσφόρος την πιο μεγάλη δύναμη που είναι η πίστης. Μέσα απ αυτή τη πίστη πάρα πολλούς ανθρώπους θα καταστρέψει , γι αυτό να παρακαλάμε τον Θεό και να προσευχόμαστε για να φωτίζει ο Θεός τους αρχιερείς μας, να είναι πιστοί και ν αγαπούν τον Θεό , να είναι ερωτευμένοι με τον Θεό μας, γιατί αυτοί θα μας διδάξουν τον σωστό δρόμο. Διαφορετικά θα υπάρξουν πάρα πολλές περιπτώσεις που οι αρχιερείς θα είναι μαριονέττες του ψευδοπροφήτη Θα τον ακολουθήσουν τον ψευδοπροφήτη θα υποταχθούν στον θέλημα του και θα διδάξουν με λάθος τρόπο τους ιερείς τους και αυτοί με τη σειρά τους τον κόσμο.
Πάρα πολλοί άνθρωποι θα καταστραφούν.Μεγάλο σχίσμα έρχεται στην εκκλησία που θα ξεκινήσει πρώτα από την καθολική εκκλησία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του πατέρα Ελπίδιου:Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!