Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ;;;

Σε αντίμετρα στο διάβημα της Αθήνας προς τον ΟΗΕ,όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε η Τουρκία, η οποία κατέθεσε ρηματική διακοίνωση προς τα Ηνωμένα Εθνη, αντικρούοντας τις ελληνικές θέσεις.

Η τουρκική κίνηση, η οποία προέκυψε ως απάντηση στην ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας προς τον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραχωρήσεις αδειών για έρευνες και σε περιοχές που επικαλύπτουν ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου, επαναλαμβάνει τις γνωστές θέσεις της Αγκυρας ότι «οι (επίμαχες) περιοχές ανήκουν σε τουρκική υφαλοκρηπίδα».

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, το κείμενο της τουρκικής πλευράς «αμφισβητεί το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ»...
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ;«Κοίταξε νὰ δεῖς. Οἱ Τοῦρκοι δὲν θὰ μποῦν στὴν Ἀλεξανδρούπολη. Θὰ κάνουν μόνο μία πρόκληση στὴν Ἑλλάδα, ποὺ θὰ ἔχει σχέση μὲ τὴν αἰγιαλίτιδα ζώνη. Καὶ ἐμᾶς θὰ μᾶς πιάσει πείνα. Θὰ πεινάσει ἡ Ἑλλάδα. Καὶ ἐπειδὴ θὰ κρατήσει αὐτὴ μπόρα κάποιο διάστημα, μῆνες θὰ εἶναι, «θὰ ποῦμε τὸ ψωμὶ ψωμάκι».
Μετὰ ρωτάω: «Γέροντα, πῶς θὰ καταλάβω ἐγὼ ὅτι θὰ εἴμαστε κοντὰ στὸν πόλεμο;»
«Ὅταν, λέει, θὰ ἀκούσεις στὴν τηλεόραση νὰ γίνεται θέμα γιὰ τὰ μίλια, γιὰ τὴν ἐπέκταση τῶν μιλίων (τῆς αἰγιαλίτιδας ζώνης) ἀπὸ 6 σὲ 12 μίλια, τότε ἀπὸ πίσω ἔρχεται ὁ πόλεμος.»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για το θέμα των 12 μιλίων γίνεται εδώ και καιρό λόγος ΚΑΙ στα ΜΜΕ, καθώς σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, μια χώρα έχει το δικαίωμα - και συνήθως το κάνει - να επεκτείνει από 6 σε 12 τα μίλια τα εθνικά της ύδατα και να ανακηρύξει ΑΟΖ (διαβάστε αναλυτικά εδώ τι ισχύει). Γι' αυτό λοιπόν αντιδρούν οι Τούρκοι, διότι γνωρίζουν πως ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα = Επέκταση των ναυτικών μιλίων μας από 6 σε 12!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!