Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Πέταξαν αυγά, καρέκλες και μπογιές στο Βορίδη

Εργαζόμενοι Kavala Oil προς Μάκη Βορίδη: «Πάρε το μνημόνιο και φύγε από εδώ…ουστ!»
Οι εξελίξεις σχετικά με την κύρωση της σύμβασης της Kavala Oil...

και της Ενεργειακής Αιγαίου είχαν ως αποτέλεσμα να τύχει «θερμής» υποδοχής από τους εργαζόμενους στα πετρέλαια.

Έτσι όταν ο κ. Βορίδης έφτασε γύρω στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» όπου είχε προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου, οι εργαζόμενοι της «Kavala Oil» τον γιουχάισαν και στη συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό. Προηγήθηκαν φραστικές επιθέσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Τα αυγά, οι καρέκλες, τα τραπέζια, και οι μπογιές που εκτοξεύτηκαν προς κάθε κατεύθυνση ήτανε αρκετά για να ματαιωθεί η συνέντευξη τύπου...


Ο κ. Βορίδης φυγαδεύτηκε άρον – άρον σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και φυσικά ματαιώθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη και η εκδήλωση της ΝΟΔΕ που θα γινόταν στην συνέχεια.
Οι διαμαρτυρόμενοι στην συνέχεια απομακρύνθηκαν από την αίθουσα, αλλά παρέμειναν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των βουλευτών της Καβάλας.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των εργαζομένων και του Μ. Βορίδη, ο οποίος φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Ο κ. Βορίδης πρότεινε να συναντηθεί με αντιπροσωπία του σωματείου, αλλά οι εργαζόμενοι απέρριψαν την πρόταση ζητώντας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να κατεβεί από το δωμάτιο και να συναντηθεί ο ίδιος με όλους τους εργαζόμενους.

Υπέρ των απολύσεων

Υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο τάχθηκε ο Μάκης Βορίδης, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
«Δική μου θέση είναι ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού. Οφείλουμε να έχουμε αξιολόγηση, η αξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό των εργαζομένων στο δημόσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σχολίασε ότι εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι, ουσιαστικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!