Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (ΤΑΞΗ): ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ RFID ΑΠΟ ΤΗΝ DISNEY

Επιμέλεια άρθρου Vagedim/Αθέατη γνώση: «Η Disney θέλει να σας παρουσιάσει έναν ολόκληρο κόσμο, αλλά χωρίς ο καθένας να αισθάνεται την αγάπη.

Τη Δευτέρα, η Walt Disney Company ανακοίνωσε ένα φιλόδοξο σχέδιο για να μετατρέψει την εμπειρία των επισκεπτών στο παγκόσμιο θέρετρο της Disney κοντά στο Ορλάντο. Το πρόγραμμα MyMagic+ το οποίο θα αναπτυχθεί αυτή την άνοιξη, συνδυάζει έναν διαδραστικό δικτυακό τόπο και κινητό app, και ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι που θα λειτουργεί ως αίθουσα κλειδί των επισκεπτών, εισιτήριο για το πάρκο και λογαριασμός πληρωμών, όλα σε ένα...


Τα βραχιόλια, που ονομάστηκαν MagicBands, επίσης θα παρακολουθούν τους επισκέπτες που κινούνται κατά τη χρήση, πού πηγαίνουν και τι αγοράζουν μέσα στο πάρκο. Θα είναι βραχιόλια ελέγχου συμπεριφοράς με την τεχνολογία ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων, RFID ή, ένα ασύρματο σύστημα παρακολούθησης που θα μεταφέρει δεδομένα από μικροσκοπικές ετικέτες που συνδέονται με τα αντικείμενα.

Το RFID έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για την παρακολούθηση των αποθεμάτων των προϊόντων σε διάφορες βιομηχανίες, αλλά έχει εισβάλλει όλο και πιο πολύ κατά την τελευταία δεκαετία, με ετικέτες που εμφυτεύονται σε κονκάρδες, κάρτες διέλευσης, ακόμα και διαβατήρια.


Αθέατη γνώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!